Рекламации

Абсолютно ви харесат нашите продукти и услуги.

Обаче, вие сте напълно защитени от 100% политика за връщане на парите за връщане.

Ето как става това…

Ако по някаква причина сте недоволни по всяко време по време на първия 30 дни след покупката, просто се върнете всички продукти ние изпратени до вас, изтриване на всички цифрови видео, звуков, и текстови файлове, които сте получили от нас, и попитайте за пълно възстановяване. Ще получите парите си обратно. Това е твърдо обещание и ангажимент.

Ако по някаква причина сте недоволни 31 или повече дни след закупуване чрез опцията мулти-плащане (като месечна или 3-Pay), просто се върнете всички продукти ние изпратени до вас, изтриване на всички цифрови видео, звуков, и текстови файлове, които сте получили от нас, и да поиска възстановяване на част от продажната цена сте платили в последното 30 дни. Ние ще Ви върнем парите, които част от покупната цена.

За да получи пълен или частичен възстановяване по силата на тази политика, физически продукти трябва да бъдат изпратени за ваша сметка на адреса, посочен по-долу, трябва да включва данните си за покупка (като копие на касовата бележка) така че можем да извърши възстановяване, и продуктите следва да бъде в състояние, годно за търгуване (Т.е.. бихме могли да ги препродават, защото те са в добро състояние). Върнати физически продукти са предмет на попълване такса в размер на 0% от покупната цена.

Е-мейл на заявления за възстановяване, за да подкрепят[при]passive.com. Моля, включете думите "заявка за възстановяване" в сюжетната линия на вашата електронна поща.

Изпращайте вашите писмени заявления за възстановяване по пощата:

Интернет маркетинг Pte Ltd
175A Bencoolen Стрийт, #07-02
Сингапур 189650

За да можете и други клиенти да служи по-добре в бъдеще, изискваме (но не изискват) че можете да ни кажете защо искате възстановяване. Искаме доволни клиенти.

Моля, не забравяйте, че с молба за възстановяване, но продължавате да използвате продуктите, закупени от нас е едно и също нещо като кражба и може също така да нарушава валидния Закон за правото на интелектуална собственост.

Това Рекламации е актуализиран последно на 28-01-2015.

Copyright © Адвокатска кантора на Майкъл E. Young PLLC, и е лицензирана за използване от собственика на този сайт в InternetMillionaires.com. Всички права запазени. Никаква част от този документ не може да бъде копирана или използвани от лица, различни от лицензополучателя без изричното писмено съгласие на собственика на авторските права.

Дял

Коментари са затворени.

© Авторско право 2024 Юън Чиа, InternetMillionaires.com - Всички права запазени. Разделяне На интернет маркетинг Pte Ltd.
Рекламации | Условия и правила за ползване