Palautusoikeus

Tulet ehdottomasti rakastan meidän tuotteita ja palveluita.

Kuitenkin, olet täysin suojattu 100% rahat takaisin palautusoikeus.

Näin se toimii…

Jos jostain syystä olet tyytymätön milloin tahansa ensimmäisen 30 päivää oston jälkeen, yksinkertaisesti palauttaa kaikki tuotteet meidän lähetetty sinulle, poistaa kaikki digitaalinen video, audio-, ja tekstitiedostot olet saanut meiltä, ja pyytää täyden hyvityksen. Saat rahasi takaisin. Se yritys lupaus ja sitoutuminen.

Jos jostain syystä olet tyytymätön 31 tai useamman päivän kuluttua ostaa käyttäen multi-maksuvaihtoehto (kuten kuukausittain tai 3 maksa), yksinkertaisesti palauttaa kaikki tuotteet meidän lähetetty sinulle, poistaa kaikki digitaalinen video, audio-, ja tekstitiedostot olet saanut meiltä, ja pyytää palautusta mitään osaa kauppahinnasta olet maksanut viimeisen 30 päivää. Palautamme että osa kauppahinnasta.

Saadakseen täyden tai osittaisen hyvityksen tämän politiikan, fyysiset tuotteet pitäisi saapua omalla kustannuksellaan osoitteeseen alla, oltava Ostostietosi (kuten kopio kuitista) jotta voimme tehdä hyvityksen, ja tuotteita olisi myyntikelpoista kunnossa (So. voisimme myydä niitä, koska ne ovat hyvässä kunnossa). Palautetut fyysiset tuotteet ovat istutus maksu vastaa 0% kauppahinnasta.

Sähköposti hyvityksen pyyntöjä tukea[at]passive.com. Ole hyvä ja sisältävät sanat "Hyvityspyyntö" otsikkokenttään your e-mail.

Lähetä kirjallinen hyvityspyynnöt postitse:

Internet Markkinoija Pte Ltd
175Bencoolen Street, #07-02
Singapore 189650

Palvella sinua ja muita asiakkaita paremmin tulevaisuudessa, pyydämme (mutta eivät edellytä) että kerrot meille miksi haluat hyvityksen. Haluamme tyytyväisiä asiakkaita.

Muista, että pyytää palautusta, mutta edelleen käyttää ostetut tuotteet meiltä on sama asia kuin varastamalla ja voi myös rikkoa sovellettavan teollis- ja tekijänoikeuksia laki.

Tämä Palautusoikeus on viimeksi päivitetty 28-01-2015.

Copyright © Asianajotoimisto Michael E. Nuori PLLC, ja lisensoitu käyttöön omistaja verkkosivuilla osoitteessa InternetMillionaires.com. Kaikki oikeudet pidätetään. Ei osaa tästä asiakirjasta ei saa kopioida tai käyttää jonkun muun kuin luvanhaltija ilman kirjallista lupaa tekijänoikeuden omistajalta.

Share

Kommentit ovat kiinni.

© Tekijänoikeus 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Kaikki oikeudet pidätetään. Division Of Internet Markkinoija Pte Ltd.
Palautusoikeus | Ehdot käyttöehdot