Vraća politika

Vi apsolutno će ljubav naše proizvode i usluge.

Međutim, ste u potpunosti zaštićeni 100% novac-leđa povratak politike.

Evo kako se to radi…

Ako iz nekog razloga niste zadovoljni u bilo kojem trenutku tijekom prvog 30 dana nakon kupnje, jednostavno vratiti sve proizvode smo isporučen na vas, izbrisati sve digitalne video, zvučni, i tekstualne datoteke koje dobiva od nas, i pitati za puni povrat novca. Vi ćete dobiti svoj novac natrag. To je čvrsta obećanja i predanost.

Ako iz nekog razloga niste zadovoljni 31 ili više dana nakon kupnje pomoću opcije multi-plaćanja (kao što mjesečno ili 3-plaće), jednostavno vratiti sve proizvode smo isporučen na vas, izbrisati sve digitalne video, zvučni, i tekstualne datoteke koje dobiva od nas, i tražiti povrat bilo kojeg dijela kupoprodajne cijene koju ste platili u posljednja 30 dana. Mi ćemo vratiti taj dio kupoprodajne cijene.

Da bi se dobio puni ili djelomični povrat u skladu s ovim pravilima, fizički proizvodi trebaju biti isporučen na svoj trošak na dolje navedenu adresu, mora sadržavati podatke o kupnji (kao što je kopija potvrde) tako da možemo napraviti povrat, a proizvodi bi trebali biti u stanju PRODAJU (I. E. mogli bismo ih prodati, jer oni su u dobrom stanju). Vratili fizički proizvodi podliježu ponovnom čarapa naknadu u protuvrijednosti od 0% od nabavne cijene.

E-mail Vaše zahtjeve za povrat za podršku[za]passive.com. Molimo uključuju riječi "zahtjeva za povrat" u subject e-maila.

Pošaljite svoje pisane zahtjeve za povrat na mail:

Internet Marketer Pte Ltd
175Bencoolen Street, #07-02
Singapur 189650

Za vas i druge klijente bolje služiti u budućnosti, tražimo (ali ne zahtijevaju) da li nam reći zašto želite povrat novca. Želimo zadovoljnih kupaca.

Imajte na umu da traži povrat novca, ali i dalje koristiti proizvode kupljene od nas je ista stvar kao i krađe i mogu kršiti važeći zakon prava intelektualnog vlasništva.

Ovaj Vraća politika je zadnji put izmijenjena 28-01-2015.

Copyright © Odvjetnički ured Michaela E. Mladi PLLC, i licenciran za korištenje od strane vlasnika ove web stranice na InternetMillionaires.com. Sva prava pridržana. Niti jedan dio ovog dokumenta ne smije se kopirati ili koristiti bilo tko drugi osim vlasnika licence, bez izričitog pismenog dopuštenja vlasnika autorskih prava.

Share

Komentari su zatvorene.

© Autorsko pravo 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Sva prava pridržana. Podjela internet marketer Pte Ltd.
Vraća politika | Uvjeti i uvjeti korištenja