Atgriež politika

Jūs absolūti mīlēt mūsu produktus un pakalpojumus.

Tomēr, jūs pilnībā aizsargāts ar 100% naudu atpakaļ atgriešanās politika.

Lūk, kā tas darbojas…

Ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts jebkurā brīdī pirmais 30 dienas pēc pirkuma, vienkārši atgriezties visus produktus mēs nosūtīti jums, dzēst visus digitālo video, audio, un teksta faili, ko iegūst no mums, un pieprasīt pilnu kompensāciju. Jūs saņemsiet savu naudu atpakaļ. Tas ir stingra solījums un apņemšanās.

Ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts 31 vai vairākas dienas pēc to iegādes, izmantojot multi-maksāšanas iespēju a (piemēram, ik mēnesi vai 3-pay), vienkārši atgriezties visus produktus mēs nosūtīti jums, dzēst visus digitālo video, audio, un teksta faili, ko iegūst no mums, un lūgt atmaksāt jebkādu daļu no pirkuma maksas esat samaksājis pēdējo 30 dienas. Mēs atmaksāsim ka daļa no pirkuma cenas.

Lai iegūtu pilnīgu vai daļēju kompensāciju saskaņā ar šo politiku, fiziskās produkti ir nosūtīti uz sava rēķina uz adresi uzskaitīti turpmāk, jāietver pirkumu informāciju (piemēram, kopiju kvīts) lai mēs varētu veikt atmaksāšanu, un produkti jābūt ar tirdzniecībai stāvoklī (I.E. mēs varētu pārdot viņiem, jo ​​viņi ir labā stāvoklī). Atgriezušies fiziskās produktiem attiecas atkārtotas ganāmpulka maksa, kas atbilst 0% no iepirkuma cenas.

E-pasts jūsu kompensāciju pieprasījumi, lai atbalstītu[pie]passive.com. Lūdzu iekļauj vārdus "kompensācijas pieprasījuma" virsrakstā jūsu e-pastu.

Sūtiet savus rakstiskus kompensāciju pieprasījumus pa pastu:

Interneta Marketer Pte Ltd
175Bencoolen Street, #07-02
Singapūra 189650

Lai kalpotu jums un citiem klientiem labāk nākotnē, mēs lūdzam (bet nav nepieciešama) ka jums pastāstīt, kādēļ vēlaties kompensāciju. Mēs vēlamies, apmierināti klienti.

Lūdzu, atcerieties, ka prasot kompensāciju, bet turpina izmantot produkciju, kas iegādāta no mums ir tas pats, kas zog, un var arī pārkāpt piemērojamās intelektuālā īpašuma tiesību likumu.

Šis atgriešana politika pēdējo reizi atjaunināta 28-01-2015.

Copyright © Juridiskais birojs Michael E. Young PLLC, and licensed for use by the owner of this website at InternetMillionaires.com. Visas tiesības aizsargātas. Nē daļa šī dokumenta var kopēt vai ikviens, kas nav licences izmanto bez rakstiskas atļaujas autortiesību īpašnieka.

Share

Comments are closed.

© Copyright 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - All Rights Reserved Worldwide. A Division Of Internet Marketer Pte Ltd.
Atgriež politika | Terms And Conditions Of Use