Online Marketing Secrets – Tajemství #30 - Více toků příjmů

Ewen Chia photo Online Marketing Secret Number 30:

Více toků příjmů není jen návrh, je to vaše jediná naděje.


Důvodem, proč je potřeba několik toků internetových příjmů je ze stejného důvodu, že je více než jeden zdroj potravy ve světě.

V případě, že nebylo, a něco se stalo jedné zdroj potravy, aniž by něco nahradit, bychom všichni hladovět.

Je naprosto nezbytné, aby váš úspěch jako obchodník, který máte více než jeden způsob, jak vydělat peníze. Může se stát cokoliv, nikdy nevíš. Pokud se vydělat peníze z jediného způsobu uvádění na trh, něco nového by mohl být vynalezen zítra, aby se tento způsob zastaralé. Pokud se vydělat peníze z jediného produktu, co se stane, když tento výrobek je uprchlý bestseller – a pak nemáte co navazujícího?

Uděláte-li vaše tržby z právě ebooks, přicházíte na potenciál, aby se více dělat skupinové poradenství, seminářů nebo členství místa. Nebo, pokud byste raději stačí napsat e-knihy, proto, že jste dobrý v tom na to je to, co máte rádi dělat, nezastaví na jednom.

A přemýšlet o rozšíření na audio a video. Širokopásmové připojení explodoval na všech trzích, které jsou nejvíce schopni dovolit vyšší cenou zboží. Využijte všech výhod tohoto.

Použití opatření, aby některý z těchto tipů by vás bohatý mimo vaše nejdivočejší sny. Možná již víte, že – ale pak, nemusíte se stal bohatý jen z poznání věci. Nejdříve se vám nějaké znalosti.

Pak si získat důvěru ve své schopnosti aplikovat tyto znalosti. Pak můžete skutečně použít jej. Pak si můžete vydělat celé jmění.

Dále Pak, místo tam zastavení, děláte to pořád dokola. Dále Pak, dostanete, aby vaše štěstí, začít vydělávat peníze rychleji, než si můžete utratit, a zbohatnout.

Pravda Tajemství této techniky je rozšířit jej na každém jak si můžete vydělat peníze s vaší firmou.

Vytisknout tento příspěvek, a pásku ke svému počítači. Je to tak důležité,. Miliony dolarů byly provedeny v přimět lidi, aby pochopili, že jeden, single koncept.

Ty by měly být dělat více peněz od klientů, které již máte opakovaným prodejem na ně.

Každý z lidí, kteří již zakoupili od vás se vám dává zvláštní poselství: “Věřil jsem dost, aby kupovali od vás jednou, a mám zájem na tom, co jste mi prodal.” Co ještě můžete prodat?

Ty by měly být dělat více peněz tím, že má více než jeden výrobek na prodej.Online Marketing Secret #30 - Více toků příjmů

Zhruba polovina lidí, kteří se stali úspěšní v oblasti internetového marketingu mají krátkodobou úspěch ze dvou důvodů. Buď se zaměřují pouze na získávání nových lidí ke koupi jejich poslední produkt, nebo proto, že i pomyšlení, jak se dostat větší prodeje jednoho produktu je koncept, který jim uniká. Vytvořte si produktovou řadu souvisejících materiálů.

Ty by měly být dělat více peněz z každého nákupu na provedené na vašem webu.

Bundle věci. Proměňte svůj produkt do re-nastávat příjmu. Prodat affiliate produkty ve stejné výklenku. Pokud koupil od vás jednou, budou pravděpodobně chtít, aby si od Vás koupit znovu. Pokud chcete být bohatí, ukončit svůj strach z prodeje. Přečtěte si osvíceného prodejce zveřejněné ROK Hrastnik.

Lidé chtít koupit. Lidé láska koupit. Oni prostě nelíbí byla prodána. Pomozte jim. Ať koupit od vás, a ne, aby to těžké.

Pokud chcete vydělat více peněz, Nejjednodušší způsob je přemýšlet o tom, jak si můžete vytvořit větší hodnotu pro klienta od toho, co jste již specializují na.

Pokud jste napsal ebook na vydělávání peněz z eBay, udělat video sérii a prodat, že. Prodat Váš přístup webový seminář na stejné davu. Dejte jim hodinu poradenství odborník na neslýchaný cena. Nastavit měsíční radí o tom, jak zlepšit své stránky.

Všichni jsme ve zvyku myšlení našich odborných znalostí je jen selský rozum. Ale každý z nás má stovky tajemství uvnitř nás, informace, které by si mohl myslet nestojí za moc, protože jsme si nepamatuji, jaké to je dělat to, co jsme byli zvyklí dělat za týden v jednom dni. (I když jste na mizině, Pamatuješ si, co to je, myslím, $5 nebo $20 je hodně peněz.)

Takže hit blogy, jít do fóra a ověřte si bolesti lidí jsou a co mají reagovat na – a já se vsadím, že najdete desítky rozhovorů, kde si myslíte, že na sebe “ach, Vím, že odpověď na to.” Statistiky ukazují, že jen asi 1 v 26 Lidé, kteří mají určitou bolest skutečně stěžovat na někoho, aby se pokusila vyřešit.

Takže pro každý příspěvek který četl, právě v tomto publiku, trh je přinejmenším 25 krát větší než 50 nebo tak lidé, kteří se podíleli na diskusi s roztokem (proto, že kdysi měl problém) nebo kdo řekl, “já taky” proto, že si to teď.

Trhy jsou už tam. Jděte vytisknout celý Online Marketing Secrets Series a použít je k poskytování řešení.

K vašemu úspěchu!

 

 

 

Podíl

2 Komentáře

  1. Al Mamun říká:

    Naprosto správně, Je to nejlepší pravý Tajemství této techniky je rozšířit ji na každém jak si můžete vydělat peníze s vaší firmou.

  2. Ewen Support Team říká:

    Al Mamun Ano. Je důležité, aby všechna vejce do jednoho košíku.

Napsat komentář

© Copyright 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Všechna práva vyhrazena. Divize Internet Marketér Pte Ltd.
Reklamační řád | Podmínky a požadavky na používání