Online Marketing Secrets – Tajomstvo #30 - Viac tokov príjmov

Ewen Chia photo Online Marketing Secret Number 30:

Viac tokov príjmov nie je len návrh, je to vaša jediná nádej.


Dôvodom, prečo je potreba niekoľko tokov internetových príjmov je z rovnakého dôvodu, že je viac ako jeden zdroj potravy vo svete.

V prípade, že nebolo, a niečo sa stalo jednej zdroj potravy, bez niečo nahradiť, by sme všetci hladovať.

Je absolútne nevyhnutné, aby váš úspech ako obchodník, ktorý máte viac ako jeden spôsob, ako zarobiť peniaze. Môže sa stať čokoľvek, človek nikdy nevie. Ak sa zarobiť peniaze z jediného spôsobu uvádzania na trh, niečo nové by mohol byť vynájdený zajtra, aby sa tento spôsob zastarané. Ak sa zarobiť peniaze z jediného produktu, čo sa stane, keď tento výrobok je utiekli bestseller – a potom nemáte čo nadväzujúceho?

Urobíte Ak vaše tržby z práve ebooks, prichádzate na potenciál, aby sa viac robiť skupinové poradenstvo, seminárov alebo členstvo miesta. Alebo, ak by ste radšej stačí napísať e-knihy, preto, že ste dobrý v tom na to je to, čo máte radi robiť, nezastaví na jednom.

A premýšľať o rozšírení na audio a video. Širokopásmové pripojenie explodoval na všetkých trhoch, ktoré sú najviac schopní dovoliť vyššou cenou tovaru. Využite všetky výhody tohto.

Použitie opatrenia, aby niektorý z týchto tipov by vás bohatý mimo vaše najdivokejšie sny. Možno už viete, že – ale potom, nemusíte sa stal bohatý len z poznania veci. Najskôr sa vám nejaké vedomosti.

Potom si získať dôveru vo svoje schopnosti aplikovať tieto znalosti. Potom môžete skutočne použiť ho. Potom si môžete zarobiť celé imanie.

Potom, miesto tam zastavenia, robíte to stále dookola. Potom, dostanete, aby vaše šťastie, začať zarábať peniaze rýchlejšie, než si môžete minúť, a zbohatnúť.

Pravda Tajomstvo tejto techniky je rozšíriť ho na každom ako si môžete zarobiť peniaze s vašou firmou.

Vytlačiť tento príspevok, a pásku k svojmu počítaču. Je to tak dôležité,. Milióny dolárov boli vykonané v prinútiť ľudí, aby pochopili, že jeden, single koncept.

Tie by mali byť robiť viac peňazí od klientov, ktoré už máte opakovaným predajom na ne.

Každý z ľudí, ktorí už zakúpili od vás sa vám dáva zvláštne posolstvo: “Veril som dosť, aby kupovali od vás raz, a mám záujem na tom, čo ste mi predal.” Čo ešte môžete predať?

Tie by mali byť robiť viac peňazí tým, že má viac ako jeden výrobok na predaj.Online Marketing Secret #30 - Viac tokov príjmov

Zhruba polovica ľudí, ktorí sa stali úspešní v oblasti internetového marketingu majú krátkodobú úspech z dvoch dôvodov. Buď sa zameriavajú iba na získavanie nových ľudí ku kúpe ich posledný produkt, alebo preto, že i pomyslenie, ako sa dostať väčšiu predaja jedného produktu je koncept, ktorý im uniká. Vytvorte si produktovú radu súvisiacich materiálov.

Tie by mali byť robiť viac peňazí z každého nákupu na vykonané na vašom webe.

Bundle veci. Premeňte svoj produkt do re-nastávať príjmu. Predať affiliate produkty v rovnakej výklenku. Ak kúpil od vás raz, budú pravdepodobne chcieť, aby si od Vás kúpiť znova. Ak chcete byť bohatí, ukončiť svoj strach z predaja. Prečítajte si osvieteného predajcu zverejnené ROK Hrastnik.

Ľudia chcieť kúpiť. Ľudia láska kúpiť. Oni proste nepáči bola predaná. Pomôžte im. Nech kúpiť od vás, a nie, aby to ťažké.

Ak chcete zarobiť viac peňazí, Najjednoduchší spôsob je premýšľať o tom, ako si môžete vytvoriť väčšiu hodnotu pre klienta od toho, čo ste už špecializujú na.

Ak ste napísal ebook na zarábaní peňazí z eBay, urobiť video sériu a predať, že. Predať Váš prístup webový seminár na rovnakej davu. Dajte im hodinu poradenstvo odborník na neslýchaný cena. Nastaviť mesačný radia o tom, ako zlepšiť svoje stránky.

Všetci sme vo zvyku myslenia našich odborných znalostí je len sedliacky rozum. Ale každý z nás má stovky tajomstvo vnútri nás, informácie, ktoré by si mohol myslieť nestojí za moc, pretože sme si nepamätám, aké to je robiť to, čo sme boli zvyknutí robiť za týždeň v jednom dni. (Aj keď ste na mizine, Pamätáš si, čo to je, myslím, $5 alebo $20 je veľa peňazí.)

Takže hit blogy, ísť do fóra a overte si bolesti ľudí sú a čo majú reagovať na – a ja sa stavím, že nájdete desiatky rozhovorov, kde si myslíte, že na seba “ach, Viem, že odpoveď na to.” Štatistiky ukazujú, že len asi 1 v 26 Ľudia, ktorí majú určitú bolesť skutočne sťažovať na niekoho, aby sa pokúsila vyriešiť.

Takže pre každý príspevok ktorý čítal, práve v tomto publiku, trh je prinajmenšom 25 krát väčšia než 50 alebo tak ľudia, ktorí sa podieľali na diskusii s roztokom (preto, že kedysi mal problém) alebo kto povedal, “ja taky” preto, že si to teraz.

Trhy sú už tam. Choďte vytlačiť celý Online Marketing Secrets Series a použiť ich na poskytovanie riešení.

K vášmu úspechu!

 

 

 

Share

2 Komentáre

  1. Al Mamun hovorí:

    Úplne správne, Je to najlepšie pravý Tajomstvo tejto techniky je rozšíriť ju na každom ako si môžete zarobiť peniaze s vašou firmou.

  2. Ewen Support Team hovorí:

    Al Mamun Áno. Je dôležité, aby všetky vajcia do jedného košíka.

Napísať komentár

© Copyright 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Všetky práva vyhradené. Divízie Internet Marketer Pte Ltd.
Reklamačný poriadok | Podmienky a požiadavky na používanie