Online Pazarlama Secrets – Gizli #23 - Beklentiler yönetin

Ewen Chia photo Online Pazarlama Gizli Numara 23:

Neredeyse döner ortadan kaldırmak için kendi beklentilerini yönetin.


Elektronik ürünler korumak için daha zor, teslim etmek daha hızlı, ve daha kolay elde etmek için. Bu dolandırıcılık onlara sadece hedef yapar, ancak daha yüksek çevrimdışı daha ürünlerin getiri oranını yapar.

Çevrimiçi, Bir yanlış umudu ürünü üzerinde yağsız ve söylemek için çok kolay “Ben bu ihtiyacım yok” Aslında kılavuzda teknikleri uygulayarak olmadan, video, Ses serisi veya yazılım paketi, böylece alıcının pişmanlık panik içinde verilmesi.

Online Marketing Secret #23 - Beklentiler yönetin

Ancak, Bu olaylar pazarlamacılar arasında küçük bir azınlık olduğunu öğrenmek için sürpriz olabilir.

Nasıl onlar emin çok az insan onların ürünlerini iade yapabilirim? Sadece fantastik teklifler sahip olmaktan değil, harika ürünler, takip freebies, Ürün koruma veya genişletilmiş garanti, Bunların hepsi elbette katkıda olsa.

Düşük döner tutmak için en iyi yolu alıcıların beklentilerini yönetmek için. Eğer yeni başlayanlar için uzman ürünleri pazara Eğer, Eğer sorun için soruyorsun. Ama senin ürün için kim mükemmel net yapmak ve onlar ile yapmak mümkün olacak ne varsa, yapmanız gerekecek tüm iddiaları kadar canlı olduğunu, ve bir çok düşük dönüş oranı ile bitireceğiz.

 

 

 

Paylaş

Bir Yanıt bırak

© Telif hakkı 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Tüm Hakları Saklıdır Dünya. İnternet Pazarlamacı Pte Ltd A Division.
Politikası döndürür | Şartlar ve Kullanım Koşulları