Vraća politika

Vi ćete apsolutno vole naše proizvode i usluge.

Međutim, ste u potpunosti zaštićen 100% novac-leđa politike povratka.

Evo kako to radi…

Ako iz nekog razloga niste zadovoljni rezultatima u bilo koje vrijeme u toku prvog 30 dana nakon kupovine, jednostavno vratiti sve proizvode smo poslani na vas, izbrisati sve digitalni video, zvučni, i tekstualne datoteke ste dobili od nas, i zatražiti povrat punog iznosa. Vi ćete dobiti svoj novac nazad. To je obećanje i posvećenost.

Ako iz nekog razloga niste zadovoljni rezultatima 31 ili više dana nakon kupovine preko opcije multi-plaćanje (kao što su mjesečno ili 3-pay), jednostavno vratiti sve proizvode smo poslani na vas, izbrisati sve digitalni video, zvučni, i tekstualne datoteke ste dobili od nas, i zatražiti povrat bilo kojeg dijela kupoprodajne cijene koju ste platili u zadnjih 30 dani. Mi ćemo refundirati taj dio kupoprodajne cijene.

Da bi se dobila potpuno ili djelomično povrat novca u skladu sa ovim politike, fizičke proizvode treba biti isporučen o svom trošku na adresu navedene u nastavku, mora uključiti vaše informacije kupovinu (kao što su kopiju prijema) tako da možemo napraviti povrat novca, a proizvodi bi trebao biti u stanju PRODAJU (I.E. njih smo mogli preprodati jer su u dobrom stanju). Vraćeni fizički proizvodi su predmet ponovno čarapu naknade ekvivalent 0% kupoprodajne cijene.

E-mail vašeg zahtjeva povrat za podršku[u]passive.com. Molimo Vas da uključite riječi "Povrat Zahtjev" u predmetu vašeg e-mail.

Pošaljite svoj pismeni zahtjev povrat na mail:

Internet Marketer Pte Ltd
175A Bencoolen Street, #07-02
Singapur 189650

Da biste vi i ostali korisnici služe bolje u budućnosti, zahtijevamo (ali ne zahtijevaju) da li nam reći zašto želite povrat novca. Želimo zadovoljnih klijenata.

Imajte na umu da traži povrat novca, ali i dalje koristiti proizvode kupljene od nas je ista stvar kao i kradu i mogu također kršenje važećih zakona intelektualne svojine.

Ovaj Vraća politika je zadnji put osvježen 28-01-2015.

Copyright © odvjetnički ured Michael E. Mladi PLLC, i licenciran za korištenje od strane vlasnika ove web stranice na InternetMillionaires.com. Sva prava pridržana. Ni jedan dio ovog dokumenta mogu se kopirati ili koristiti od strane bilo koga osim licence bez pismene dozvole vlasnika autorskih prava.

Share

Comments are closed.

© Copyright 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - All Rights Reserved Worldwide. A Division Of Internet Marketer Pte Ltd.
Vraća politika | Terms And Conditions Of Use