Política de devolucions

Vostè estima absolutament nostres productes i serveis.

No obstant això, vostè està totalment protegit per un 100% de devolució dels diners política de devolucions.

Així és com funciona…

Si per alguna raó vostè no està satisfet en qualsevol moment durant el primer 30 dies després de la compra, retorni tots els productes que enviem a vostè, esborrar tot de vídeo digital, àudio, i arxius de text que obtenen de nosaltres, i demanar un reemborsament complet. Vostè obtindrà els seus diners de tornada. Aquesta és una ferma promesa i compromís.

Si per alguna raó vostè no està satisfet 31 o més dies després de la compra mitjançant una opció de multi-pagament (per exemple, mensualment o 3-pagament), retorni tots els productes que enviem a vostè, esborrar tot de vídeo digital, àudio, i arxius de text que obtenen de nosaltres, i demanar un reemborsament de qualsevol part del preu de compra que hagi pagat en el passat 30 dia. Li tornarem la porció del preu de compra.

Per tal d'obtenir un reemborsament total o parcial sota aquesta política, productes físics s'han d'enviar al seu càrrec a l'adreça que apareix a continuació, ha d'incloure la seva informació de compra (tal com una còpia del seu rebut) perquè puguem fer un reemborsament, i els productes han d'estar en la condició comercial (I.E. podríem revendre'ls perquè estan en bon estat). Productes físics retornats estan subjectes a una tarifa de reposició equivalent al 0% del preu de compra.

Correu electrònic als teus sol·licituds de reemborsament per donar suport[a]passive.com. Si us plau, inclogui les paraules "Sol·licitud de Reemborsament" en la línia d'assumpte del seu correu electrònic.

Envieu les sol·licituds de reemborsament per escrit per correu a:

Internet Màrqueting Pte Ltd
175Un carrer Bencoolen, #07-02
Singapur 189650

Per servir a vostè ia altres clients millor en el futur, sol·licitem (però que no requereixen) que ens diguis per què vostè vol un reemborsament. Volem clients satisfets.

Si us plau, recordeu que demanar un reemborsament, però seguir utilitzant els productes comprats de nosaltres és el mateix que robar i també pot violar la llei de drets de propietat intel·lectual aplicable.

Aquesta política de devolucions va ser actualitzada el 28-01-2015.

Copyright © Dret Oficina de Michael E. Jove PLLC, i amb llicència per al seu ús pel titular d'aquesta Web al InternetMillionaires.com. Reservats Tots Els Drets. Cap part d'aquest document pot ser copiat o utilitzat per qualsevol persona que no sigui el titular de la llicència sense el permís exprés per escrit del propietari dels drets d'autor.

Compartir

Comments are closed.

© Copyright 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Tots els drets reservats a tot el món. Una divisió de màrqueting a Internet Pte Ltd.
Política de devolucions | Condicions d'ús