Reklamační řád

Budete naprosto milovat své produkty a služby.

Nicméně, jste plně chráněn 100% vrácení peněz zpět.

Zde je návod, jak to funguje…

Pokud z nějakého důvodu nejste spokojeni kdykoliv v průběhu první 30 dnů po zakoupení, jednoduše vrátit všechny produkty, které jsme odeslány na vás, odstranit všechny digitální video, audio, a textové soubory, které získá od nás, a požádat o plnou náhradu. Dostanete své peníze zpět. To je pevný slib a závazek.

Pokud z nějakého důvodu nejste spokojeni 31 nebo více dnů po zakoupení pomocí funkce multi-platba (jako je měsíční nebo 3-pay), jednoduše vrátit všechny produkty, které jsme odeslány na vás, odstranit všechny digitální video, audio, a textové soubory, které získá od nás, a požádat o vrácení jakékoliv části kupní ceny, kterou jste zaplatil, v poslední 30 dny. Vrátíme, že část kupní ceny.

Za účelem získání plné nebo částečné vrácení v rámci této politiky, fyzické produkty by měly být odeslány na váš účet na níže uvedenou adresu, musí zahrnovat údaje o nákupu (jako je kopie dokladu o nákupu) takže můžeme refundaci, a produkty by měly být v obchodní stavu (I.E. bychom je mohli prodávat, protože jsou v dobrém stavu). Vrácené fyzické produkty podléhají re-osazení poplatek odpovídající 0% z kupní ceny.

E-mailem svou žádostí o náhradu na podporu[na]passive.com. Uveďte prosím slova "žádosti o refundaci" v předmětu Vašeho e-mailu.

Pošlete své požadavky napsané vrácení peněz poštou na:

Internet Marketér Pte Ltd
175Bencoolen Street, #07-02
Singapore 189650

Abychom vám a dalším zákazníkům lépe sloužit v budoucnu, požadujeme (ale nevyžadují) že byste nám říct, proč se budete chtít vrácení peněz. Chceme spokojené zákazníky.

Mějte na paměti, že žádá o vrácení daně, ale i nadále používat produkty nakoupené od nás je totéž jako krádež a mohou rovněž porušovat platné zákony práv k duševnímu vlastnictví.

Tento Reklamační řád byl naposledy aktualizován 28-01-2015.

Copyright © Advokátní kancelář Michael E. Young PLLC, a licenci pro používání vlastníkem této webové stránky v InternetMillionaires.com. Všechna práva vyhrazena. Žádná část tohoto dokumentu nesmí být kopírována nebo používat nikdo jiný než nabyvatele licence bez písemného souhlasu vlastníka autorských práv.

Podíl

Komentáře jsou uzavřeny.

© Copyright 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Všechna práva vyhrazena. Divize Internet Marketér Pte Ltd.
Reklamační řád | Podmínky a požadavky na používání