Συνδεδεμένοι Μυστικά μάρκετινγκ – Μυστικό #14 - Έγκειται στην σπανιότητα

Ewen Chia photo Online Marketing Secret Αριθμός Δεκατέσσερα:

Όλοι δώσει μεγαλύτερη αξία σε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι σπάνιο.


Όταν το σπάνιο στοιχείο είναι εμπόρευμα, η τιμή του ανεβαίνει – και εμείς θα την πληρώσει. Η βασική οικονομική φιλοσοφία είναι ότι όταν η προσφορά είναι χαμηλή, η ζήτηση ανεβαίνει. Και όταν η ζήτηση ανεβαίνει, εσείς ως ο έμπορος μπορεί να χρεώνουν ό, τι τιμή η αγορά θα φέρει.

Ακόμα καλύτερα, η κρίση εφοδιασμού μπορεί να είναι εντελώς μια εφεύρεση της δικής σας, και δεν θα έχει σημασία. Όσο η κρίση που δημιουργείτε είναι πραγματικός, μπορείτε ακόμα να χρεώσει όσο θέλετε, εντός των ορίων του τι οι πελάτες σε αγορά σας θα πληρώσει.Συνδεδεμένοι Μυστικά μάρκετινγκ - Μυστικό #14 - Έγκειται στην σπανιότητα

Έχετε δει τις πωλήσεις πυρκαγιάς ή περιορισμένο χρόνο προσφέρει σε όλο τον Net, και ίσως είχατε ένα ενδιαφέρον για ένα. Η σελίδα λέει ότι η τιμή θα αλλάξει τα μεσάνυχτα, αλλά νομίζετε ότι είναι ένα τέχνασμα. Μπορείτε να επιστρέψετε στη σελίδα κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού την επόμενη μέρα… και η τιμή πραγματικά έχει ανέβει!

Έχετε γράψει στον έμπορο, αναστατωμένος ότι κράτησαν το λόγο τους? Μη. Μπορείτε να κάνετε ένα άθλημα από κλοτσιές τον εαυτό σας στο πίσω μέρος για άσκοπα δαπάνες $197 για ένα στοιχείο που θα μπορούσε να καταβληθεί $147 για χθες, όπως μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας και πιρούνι πάνω από τα χρήματα, δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν ότι θα ξεχάσετε ξανά.

Αυτό είναι ένα παράδειγμα που δημιουργήθηκε έλλειψη.

Ο έμπορος που θέλετε να αγοράσετε από συνειδητοποιεί ότι έχουν ένα μεγάλο προϊόν που χρειάζονται οι άνθρωποι, αλλά ότι μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλη χρήση για τους πελάτες τους, αν ο καθένας έχει ένα, ή επειδή μπορούν να παρέχουν μόνο υποστήριξη για 200 άνθρωποι, και ούτω καθεξής. Έτσι μπορεί να οριστεί ένα κατ 'αποκοπή τιμή και η αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων αργότερα, και τον κίνδυνο να μην εξυπηρετούν τους στην αγορά στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Ή μπορούν να κάνουν ηθικές χρήση της έννοιας της σπανιότητας και να περιορίσει τον αριθμό των στοιχείων που απελευθερώνουν στην αγορά.

Θα βρείτε τον εαυτό σας τελικά σε μια κατάσταση όπου έχετε μια πολύ καλή λύση σε ένα πρόβλημα, αλλά αυτό που θα μειωθεί εάν πάρα πολλοί άνθρωποι είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσετε.

Αυτή είναι μία κατάσταση όπου μια περιορισμένη ποσότητα ή η χρονομέτρηση αύξηση των τιμών θα είχε νόημα. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα.

Δεν έχει σημασία ποια είναι η αιτία για την αύξηση της τιμής, να είστε σίγουροι και να κάνουν πραγματικά την αύξηση όταν χτυπάτε τον αριθμό που θέλετε.

Αυτό είναι διαφορετικό από το όταν θέλετε να εγγυηθεί ότι το προϊόν θα είναι στην ίδια τιμή μέχρι τα μεσάνυχτα, και στη συνέχεια να αποφασίσει να αφήσει το ίδιο, ή μέχρι να πουλήσει μια ορισμένη ποσότητα και δεν έχετε χτυπήσει τον αριθμό ακόμα.

Αν δεν αλλάξετε την τιμή, λιγότεροι άνθρωποι θα πιστέψουν ότι είστε σοβαροί την επόμενη φορά και τις πωλήσεις σας μπορεί να επιβραδύνει, ως αποτέλεσμα.

 

 

 

Μερίδιο

Αφήστε μια απάντηση

© Πνευματική ιδιοκτησία 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Μια διαίρεση της έμπορος Διαδικτύου Pte Ltd.
Πολιτική Επιστροφών | Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης