Πολιτική Επιστροφών

Θα αγαπήσετε απολύτως τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Ωστόσο, είστε προστατεύονται πλήρως από ένα 100% πολιτική επιστροφής χρημάτων-πίσω.

Εδώ είναι πώς αυτό λειτουργεί…

Αν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι, ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του πρώτου 30 ημέρες μετά την αγορά, απλά να επιστρέψει όλα τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε σας, διαγραφή όλων των ψηφιακών βίντεο, ήχου, και τα αρχεία κειμένου που λαμβάνονται από εμάς, και να ζητήσει για μια πλήρη επιστροφή. Θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω. Αυτή είναι μια σταθερή υπόσχεση και δέσμευση.

Αν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι 31 ή περισσότερες ημέρες μετά την αγορά χρησιμοποιώντας μια επιλογή πολλαπλών πληρωμών (όπως κάθε μήνα ή 3-πληρωμή), απλά να επιστρέψει όλα τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε σας, διαγραφή όλων των ψηφιακών βίντεο, ήχου, και τα αρχεία κειμένου που λαμβάνονται από εμάς, και να ζητήσει την επιστροφή οποιουδήποτε τμήματος της τιμής αγοράς που έχουν καταβληθεί κατά την τελευταία 30 ημέρες. Θα επιστρέψουμε το τμήμα της τιμής αγοράς.

Για να αποκτήσετε μια πλήρη ή μερική επιστροφή πλαίσιο αυτής της πολιτικής, φυσικά προϊόντα θα πρέπει να σταλεί σε βάρος σας στη διεύθυνση που αναφέρεται παρακάτω, πρέπει να περιλαμβάνουν πληροφορίες αγοράς σας (όπως ένα αντίγραφο της απόδειξης) έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε μια επιστροφή, και τα προϊόντα θα πρέπει να είναι σε κατάσταση συναλλακτικά (Δηλαδή. θα μπορούσαμε να τα μεταπωλήσει επειδή είναι σε καλή κατάσταση). Επέστρεψε φυσικά προϊόντα υπόκεινται σε τέλος ανανέωση των αποθεμάτων ισοδύναμο με 0% της τιμής αγοράς.

E-mail αιτήσεων επιστροφής σας για να υποστηρίξει[στο]passive.com. Παρακαλούμε να συμπεριλάβετε τις λέξεις «Αίτηση Επιστροφής Χρημάτων" στη γραμμή θέματος του e-mail σας.

Αποστολή γραπτές αιτήσεις επιστροφής σας με το ταχυδρομείο στην:

Έμπορος Διαδικτύου Pte Ltd
175Μια Bencoolen Οδός, #07-02
Σιγκαπούρη 189650

Για εσάς και άλλους πελάτες εξυπηρετούν καλύτερα στο μέλλον, ζητάμε (αλλά δεν απαιτούν) ότι μπορείτε να μας πείτε γιατί θέλετε μια επιστροφή. Θέλουμε ικανοποιημένοι πελάτες.

Να θυμάστε ότι το να ζητήσει την επιστροφή, αλλά να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τα προϊόντα που αγοράζονται από εμάς είναι το ίδιο πράγμα με την κλοπή και μπορεί επίσης να παραβιάζουν την ισχύουσα νομοθεσία τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Αυτό Πολιτική Επιστροφών ενημερώθηκε για τελευταία φορά στις 28-01-2015.

Copyright © Δικηγορικό Γραφείο του Μιχαήλ Ε. Νέοι PLLC, και άδεια για χρήση από τον ιδιοκτήτη αυτής της ιστοσελίδας σε InternetMillionaires.com. All Rights Reserved. Κανένα τμήμα αυτού του εγγράφου δεν μπορεί να αντιγραφεί ή να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον κάτοχο της άδειας, χωρίς τη ρητή γραπτή άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Μερίδιο

Τα σχόλια είναι κλειστά.

© Πνευματική ιδιοκτησία 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Μια διαίρεση της έμπορος Διαδικτύου Pte Ltd.
Πολιτική Επιστροφών | Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης