O Ewen

O Ewen Chia

Ewen Chia

V snahe získať ďalšie príjmy, Ewen Chia začal svoj prvý internetový obchod v 1997.

Pre 5 plné rokov, pracoval na svoje podnikanie na internete na čiastočný úväzok každý deň od dvadsať tri hodín – 2som pri držaní na plný úväzok.

On bol motivovaný budovať lepší život pre svoju rodinu. Po rokoch vytrvalosti a chýb, nakoniec rozlúštil kód na internete úspech, a nemá sa obzrel, pretože.

World-renomovaného Internet Marketing Pioneer

 

Ewen Chia The World’s #1 Super Affiliate

Od tej doby, ako internetový marketing priekopník 1997, Ewen má za sebou dlhú cestu.

Dnes, on je vysoko rešpektovaná a považovaná za jednu z najlepších a najviac originálnych internet marketingových odborníkov na svete.

On je tiež rozpoznaný ako "Svet je #1 Super Affiliate " a jeho meno je synonymom pre affiliate marketing, aj keď to nie je všetko, čo robí.

Ewen je často nazývaný na jeho geniálny radu v oblasti sociálnych médií, optimalizácia pre vyhľadávače, Online branding, e-mail marketing, tvorba produktov a on-line stratégie premeny.

Niektoré úspechy v priebehu rokov

 

  • Vytvoril "Secret Partnerský zbraň", ktorá sa stala jedným z hlavných tréningových miest veľa "guru", dostali ich začiatok od. Cez 100,000 kópie produktu bol predaný do dátumu.
  • Začala on-line koučovanie programu, "Super Affiliate Klonovanie program", že obrat z nás 1,497dolar miliónov v 36 hodiny.
  • Vytvorené "Autopilot Zisky" ktorý sa stal jedným z najobľúbenejších internetového marketingu produktov vôbec. Stránkach dosiahla tržieb vo výške viac ako US $ 4 milióny z ebook.
  • Začala členstvo stránky, ktoré sú evidované 5,000+ zaplatil členovia 48 hodiny.
  • Napísal túto knihu, ktorá sa stala #1 Medzinárodný bestseller v 24 hodiny.

To sú len niektoré z jeho projektov a budete určite vidieť viac z Ewen čoskoro!

Faktom je,, Ewen môže naučiť kohokoľvek alebo spoločnosť, ako využiť internet pre masívne zisky.

Mnoho z jeho študentov bol schopný opustiť svoje denné práce a vytvoriť vlastný príjem on-line cez jeho preukázanou školenia a výukových materiálov.

#1 Medzinárodná Najpredávanejšie Author

 

Ewen Chia Book "How I Made My First Million On The Internet and How You Can Too!"

V 2009, Ewen Chia začal svoju vôbec prvú tlačenú knihu, “Ako som urobil môj prvý Million na internete a ako vy môžete taky!” na www.InternetMillionaires.com/mmo.htm

Táto kniha z internet marketing histórie tým, že je vôbec prvá kniha o podnikaní na internete a internetového marketingu, aby hit #1 VO SVETE zoznamy bestselleru na Amazon, Barnes & Nobles a ďalšie on-line kníhkupectvo všetky naraz - v práve 24 hodiny štartu.

Ewen Chia Amazon Bestseller List Best Selling Author

International Speaker, Pedagóg a tréner

 

Donald Trump with Ewen ChiaEwen je tiež veľmi vyhľadávaná medzinárodnej rečník, cestuje po svete a motivovať podnikateľov a výučbu podnikania na internete. Vlastne, vyučuje svoje znalosti na viac ako 13 krajiny po celom svete!

Ewen zdieľa pódium s odborníkmi, ako je Sir Richard Branson, Anthony Robbins, Robert Kiyosaki, Tony Blair, T Harvy Éker, Tom Hopkins, Hnedý, Chris Garnder a Donald Trump, okrem iného.

Ewen bol tiež ocenený ako prvý na svete internetového marketingu trofej, "World Internet Challenge". To bolo pre jeho živé demo, kde začal nový internetový obchod a urobil US 80.000 dolár v prvej 3 dni s tým – všetko v prednej časti 1,000+ ľudia silný živé publikum!

fbsmallSpojte sa s Ewen na Facebooku teraz: www.EwenChiaFans.com

Share

Komentáre sú uzavreté.

© Copyright 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Všetky práva vyhradené. Divízie Internet Marketer Pte Ltd.
Reklamačný poriadok | Podmienky a požiadavky na používanie