Reklamačný poriadok

Budete úplne milovať svoje produkty a služby.

Avšak, ste plne chránený 100% vrátenie peňazí späť.

Tu je návod, ako to funguje…

Ak z nejakého dôvodu nie ste spokojní kedykoľvek v priebehu prvej 30 dní po zakúpení, jednoducho vrátiť všetky produkty, ktoré sme odoslané na vás, odstrániť všetky digitálne video, audio, a textové súbory, ktoré získa od nás, a požiadať o plnú náhradu. Dostanete svoje peniaze späť. To je pevný sľub a záväzok.

Ak z nejakého dôvodu nie ste spokojní 31 alebo viac dní po zakúpení pomocou funkcie multi-platba (ako je mesačný alebo 3-pay), jednoducho vrátiť všetky produkty, ktoré sme odoslané na vás, odstrániť všetky digitálne video, audio, a textové súbory, ktoré získa od nás, a požiadať o vrátenie akejkoľvek časti kúpnej ceny, ktorú ste zaplatil, v poslednej 30 dni. Vrátime, že časť kúpnej ceny.

Za účelom získania plnej alebo čiastočné vrátenie v rámci tejto politiky, fyzické produkty by mali byť odoslané na váš účet na nižšie uvedenú adresu, musí zahŕňať údaje o nákupe (ako je kópia dokladu o nákupe) takže môžeme refundáciu, a výrobky by mali byť v obchodnej stave (I.E. by sme ich mohli predávať, pretože sú v dobrom stave). Vrátené fyzické produkty podliehajú re-osadenie poplatok zodpovedajúci 0% z kúpnej ceny.

E-mailom svojou žiadosťou o náhradu na podporu[na]passive.com. Uveďte slová "žiadosti o refundáciu" v predmete Vášho e-mailu.

Pošlite svoje požiadavky napísanej vrátenie peňazí poštou na:

Internet Marketer Pte Ltd
175Bencoolen Street, #07-02
Singapore 189650

Aby sme vám a ďalším zákazníkom lepšie slúžiť v budúcnosti, požadujeme (ale nevyžadujú) že by ste nám povedať, prečo sa budete chcieť vrátenia peňazí. Chceme spokojných zákazníkov.

Majte na pamäti, že žiada o vrátenie dane, ale aj naďalej používať výrobky zakúpené od nás je to isté ako krádež a môžu tiež porušovať platné zákony práv duševného vlastníctva.

Tento Reklamačný poriadok bol naposledy aktualizovaný 28-01-2015.

Copyright © Advokátska kancelária Michael E. Young PLLC, a licenciu pre používanie vlastníkom tejto webovej stránky v InternetMillionaires.com. Všetky práva vyhradené. Žiadna časť tohto dokumentu nesmie byť kopírovaná alebo používať nikto iný ako nadobúdateľa licencie bez písomného súhlasu vlastníka autorských práv.

Share

Komentáre sú uzavreté.

© Copyright 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Všetky práva vyhradené. Divízie Internet Marketer Pte Ltd.
Reklamačný poriadok | Podmienky a požiadavky na používanie