Онлине Маркетинг Сецретс – Тајна #17 - Ван Праћење

Ewen Chia photo Онлине маркетинг Тајна Нумбер Севентеен:

Оффлине праћење јача свој онлине маркетинг.


Маркетинг је велики део вашег посла као онлине маркетер, по дефиницији. (Ми цемо се о томе колико у следећем делу серијала.) Део посла маркетинга подразумева израду свој производ, услуге или бренд издваја из гомиле.

Међу најбољих начина да вас другачије је коришћењем метода оффлине да праћење са својим најбољим клијентима или перспективама.

Када имате понављања клијента, паметан начин да их купују је да се додају у супер-елитне групе Вашег листи клијената, оне које сте праћење са офлајн свету.

Како можете да урадите ово?Online Marketing Secret #17 - Ван Праћење

Можете послати своје елитне групе посебне понуде дописницом, или им послати специјалне пошту на додир базу или да добијете бесплатне понуде. Можете их срести лично у семинарима у њиховој области. Напишите физичку књигу и продати га на Амазон намењене широј публици.

Други начин да се то уради је да их охрабри да узму своје материјале у њихов свет ван мреже. Направи физичке надоградње производа Поред књига које имате на мрежи. Претворите свој подцаст у ЦД и послати их да својим најбољим купцима бесплатно.

Укључите и МП3 производа у ЦД и продавати га на ову групу у ограниченим количинама. Критике посебну штампану верзију билтена и послати га у групу вашег листи клијената који проводи највише новца са собом.

Више део свакодневног живота си, сте ближи постане познато име у вашем тржишту.

 

 

 

Share

Оставите одговор

© Ауторско право 2024 Евен Цхиа, ИнтернетМиллионаирес.цом - Алл ригхтс ресервед свету. Дивизија интернет Маркетер Пте Лтд.
Ретурнс Полици | Услови и услови кориштења