Online Marketing Secrets – Salaisuus #30 - Useita koituvia tuloja

Ewen Chia photo Online Marketing salainen numero 30:

Useita koituvia tuloja ei vain ehdotus, se on ainoa toivo.


Syy miksi tarvitset useita koituvia internet tulot on sama syy on enemmän kuin yksi ravinnonlähde maailmassa.

Jos ei ollut, ja jotain tapahtui yksi ravinnonlähde, ilman jotain sen tilalle, olimme kaikki nälkää.

On ehdottoman tärkeää menestykseen kuin markkinoija että sinulla on enemmän kuin yksi tapa tehdä rahaa. Mitä tahansa voi tapahtua, eihän sitä koskaan tiedä. Jos teet rahaa vain yksi markkinoinnin menetelmä, jotain uutta voitu keksiä huomenna tehdä, että menetelmä vanhentunut. Jos teet rahaa vain yhden tuotteen, mitä tapahtuu, jos tämä tuote on karannut paras myyjä – ja sitten sinulla ei ole mitään sen jatkotoimena?

Jos teet myynti vain e-kirjoja, olet puuttuu pois mahdollisuuksia tehdä enemmän tekemässä ryhmävastaanotolla, seminaareja tai jäsenyys sivustoja. Tai, jos et halua vain kirjoittaa kirjoja, koska olet loistava sitä tuohon mitä rakastat tehdä, eivät pysähdy yhtä.

Ja ajattele laajenemassa audio ja video. Laajakaistayhteydet on räjähtänyt kaikilla markkinoilla, jotka ovat kaikkein varaa korkeamman hintatason tavarat. Hyödynnä tämä.

Hakeminen toiminta mihinkään näistä vinkkejä voisi tehdä sinusta rikkaan ylittää villeimmätkin unelmat. Ehkä tiedät jo, että – mutta toisaalta, et vaurastunut pelkästään tietää asioista. Ensin saat jonkin verran tietoa.

Sitten saat luottamus oman kyky soveltaa tätä tietoa. Sitten itse soveltaa sitä. Sitten teet onni.

Sitten, sijasta pysähtymättä siellä, teet sen uudestaan ​​ja uudestaan. Sitten, saat pitää oman omaisuutensa, alkaa tehdä rahaa nopeammin kuin voit käyttää sitä, ja vaurastunut.

Totta salaisuus tämä tekniikka on laajentaa sitä jokainen tavalla voit tehdä rahaa yrityksesi.

Tulosta tämä viesti ulos ja teippaa se tietokoneeseen. On niin tärkeää. Miljoonia dollareita on tehty saada ihmiset ymmärtämään, että yksi, yksittäinen käsite.

Sinun pitäisi tehdä enemmän rahaa asiakkaiden sinulla on jo myymällä heille toistuvasti.

Jokainen ihmisiä, jotka ovat jo ostaneet sinulta annamme sinulle erityinen viesti: “Luotin tarpeeksi ostaa sinulta kerran, ja olen kiinnostunut mitä myi minulle.” Mitä muuta voit myydä niitä?

Sinun pitäisi tehdä enemmän rahaa on enemmän kuin yksi tuote myydä.Online Marketing Secret #30 - Useita koituvia tuloja

Noin puolet ihmisistä, jotka menestyvät Internet-markkinointi on lyhytikäinen menestys kahdesta syystä. Joko he keskittyä vain saada uusia ihmisiä ostamaan heidän viimeinen tuote, tai koska jopa ajatus saada lisää myyntiä yhteen tuotteeseen on käsite, joka pakenee heitä. Kehitetään tuotevalikoiman liittyvän materiaalin.

Sinun pitäisi tehdä enemmän rahaa jokaisesta ostoksesta tehdä sivustosi.

Bundle asioita. Tee tuotteen uusiutumista tuotot. Myy ne affiliate tuotteita samaan markkinarako. Jos he ostivat sinulta kerran, he luultavasti haluavat ostaa sinulta jälleen. Jos haluat olla rikas, lopettaa pelko myynti. Lue Valistunut Myyjä julkaisema Rok Hrastnik.

Ihmiset haluta ostaa. Ihmiset rakkaus ostaa. He vain eivät pidä myydä. Auta heitä. Anna heidän ostaa sinulta ja ei tee vaikeaa.

Jos haluat tehdä enemmän rahaa, Helpoin tapa on ajatella, miten voit luoda enemmän arvoa asiakkaalle, mitä sinulla jo erikoistuneet.

Jos kirjoitit eBook tehdä rahaa eBay, tehdä video sarja, myy,. Myy webinaarin päästä samoihin väkijoukon. Anna heille tunnin konsultointi by asiantuntija ennenkuulumaton hinta. Määritä kuukausittain konsultoi miten parantaa niiden sivustoja.

Me kaikki saada tapana ajatella meidän erikoisosaamista on vain tervettä järkeä. Mutta jokainen meistä on satoja salaisuuksia sisällämme, tietoa voisimme ajatella ei kannata paljon, koska emme muista, miltä tuntui tehdä mitä me käytetään tekemään viikossa yhden päivän. (Vaikka olet miinuksella, Muistatko millaista oli ajatella $5 tai $20 on paljon rahaa.)

Joten osuma blogit, Siirry foorumit nähdäksesi ihmisten kivut ovat ja mitä he vastaaminen – ja olen varma, että löydät kymmeniä keskusteluja, joissa luulet itsellesi “oi, Tiedän vastauksen.” Tilastot osoittavat, että vain noin 1 sisään 26 ihmiset, joilla on tietty kipu todella valittamaan joku yrittää ratkaista se.

Joten jokaisen post luet, vain, että yleisö, markkinoilla on ainakin 25 kertaa suurempi kuin 50 tai niin ihmiset, jotka osallistuivat keskusteluun liuoksella (koska ne oli kerran ongelma) tai joka sanoi “minuakin” koska he ovat sitä nyt.

Markkinat ovat jo olemassa. Mene tulostaa koko Online Marketing Secrets sarjan ja käyttää niitä tarjota ratkaisuja.

Menestykseen!

 

 

 

Share

2 Kommentit

  1. Al Mamun sanoo:

    Ehdottomasti oikea, Se on paras todellinen salaisuus tämä tekniikka on laajentaa sitä jokainen tavalla voit tehdä rahaa yrityksesi.

  2. Ewen tukiryhmä sanoo:

    Al Mamun Kyllä. On tärkeää, ettei laittaa kaikki munat samaan koriin.

Jätä vastaus

© Tekijänoikeus 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Kaikki oikeudet pidätetään. Division Of Internet Markkinoija Pte Ltd.
Palautusoikeus | Ehdot käyttöehdot