Online Marketing Secrets – Geheim #1 - Meer verkeer?

EwenChiaFoto Welkom! Voor de volgende 30 berichten, Ik ga schrijven uit een serie met de titel 'Online marketinggeheimen',” waar ik enkele van de belangrijkste geheimen met u zal delen die ik tijdens mijn jaren van online marketing heb ontdekt. Deze zullen allemaal gebaseerd zijn op sterke groenblijvende marketingprincipes en ze zullen jarenlang voor u blijven werken nadat u ze hier voor het eerst hebt gelezen!

We gaan voorlopig niet in een bepaalde volgorde. Dit bericht is meer voor mensen die al begonnen zijn dan voor iemand die dat is 100% gloednieuw in internetmarketing, maar nieuwelingen zullen het willen lezen, te.

Geheim nummer één is:

Meer verkeer is niet altijd het antwoord.


Hier heb je vast al eens aan gedacht. “Als ik maar x aantal mensen naar mijn site kon krijgen in y tijd, dan zou ik z hoeveelheid geld verdienen”. Er ontbreekt echter iets in deze vergelijking.Online Marketing Secrets - Geheim #1 - Meer verkeer

Dat ontbrekende element is de conversieratio. Dit verwijst eenvoudigweg naar het percentage mensen dat de actie onderneemt die u wilt dat ze ondernemen wanneer ze naar uw site komen. In dit geval, we hebben het over het maken van verkopen.

De reden dat meer verkeer niet altijd het antwoord is, is omdat niet al het verkeer wordt omgezet in verkopen voor uw site. Wat je wilt is een van de twee dingen: – een manier om meer gericht verkeer naar uw site te krijgen, of een manier om meer van het verkeer dat u krijgt om te zetten in verkopen.

Meer gericht verkeer is gemakkelijk genoeg om te krijgen als u klaar bent om het betreffende werk te doen, of bereid ervoor te betalen. Je kunt artikelen schrijven, persberichten verzenden, webinars houden, de manier verbeteren waarop uw site is ingesteld voor zoekmachines, gezonde joint ventures aangaan, of koop facebook verkeer.

Hoe u het verkeer kunt krijgen dat verschijnt om te kopen wat u op uw site heeft tegen een voorspelbare prijs?, echter, een heel andere zaak. Je moet beginnen met het bestuderen van je site.

De gemakkelijkste manier is om ervoor te zorgen dat hij maar één actie kan ondernemen, zoals het invoeren van zijn e-mailadres of het klikken op de koopknop en een aankoop doen. Natuurlijk, dat is niet praktisch voor sommige soorten websites, zoals blogs of op inhoud gebaseerde internetsites. Na de serie online marketinggeheimen zullen we meer vertellen over welke acties u kunt ondernemen om dit op te lossen.

Voor nu, denk eraan, los het probleem op dat uw site converteert – tweak en test alles totdat het verkeer begint te converteren met een voorspelbare snelheid. Dan, en alleen dan, moet u enorme hoeveelheden verkeer naar uw site sturen in een poging uw inkomen te verhogen?.

 

 

 

Berichten getagd met 'systeem'

Laat een antwoord achter

© Auteursrecht 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Alle rechten voorbehouden Worldwide. Onderdeel van internet marketeer Pte Ltd.
Retourbeleid | Algemene voorwaarden