Testimonials

Sommige van onze Getuigenissen en aantekeningen over de jaren..


“Verdienen enorme commissies voor een zeer lange tijd!”

johnreeseAls iemand mij zou vragen “Wat is een Super Affiliate?” Ik zou antwoorden met een twee woord antwoord – Ewen Chia.

Ewen is consequent verdienen enorme commissies als een partner voor een zeer lange tijd.

Veel mensen online hebben geld gemaakt met Internet Marketing, maar er zijn niet veel mensen online die blijven om het dag-na-dag te doen, week na week. Ewen is een van de die zeldzame marketeers die nog steeds goed geld opnieuw te maken van Affiliate Marketing tijd en tijd.
Hoe doet hij het? Door het gebruik van solide marketing fundamentals en door het volgen van een unieke 'proces’ dat hij heeft gecreëerd en verfijnd na jaren van hard werken en ervaring. Als u op zoek bent naar een persoonlijke coach om u te helpen geld te verdienen met Affiliate Marketing zoek dan niet verder dan Ewen Chia.

Hoe krijg ik dit allemaal weten? Want ik betaal hem enorme commissies elke maand voor het bevorderen van mijn producten en diensten!

John Reese

“Zeker in de top 1% Van Marketeers Online!”

kevinMattEwen is zeker in de top 1% van de marketeers online.

Hij is een expert in het vervaardigen van aanbiedingen voor uw producten die in hoge mate een beroep doen op zijn uitzonderlijke abonnees en klanten. Hij is zo goed in het feit dat hij won onze enorme affiliate wedstrijd verdienen zichzelf een gloednieuwe top van de lijn van Dell laptop computer, evenals een zeer forse commissie cheque!

En alsof dat nog niet goed genoeg, Ewen is een geweldig persoon om mee te werken die steeds een zeldzaamheid deze dagen – een prestatie en een echt geweldig persoon.

Kevin Wilke en Matt Gill, Nitro Marketing

“Eén van de eerste mensen ik zou Contact”

markjoynerHet lijkt elke keer als ik hoor van iemand die een affiliate wedstrijd Ewen Chia is altijd de winnaar van de 1e of 2e plaats…
Hij zou een van de eerste mensen die ik zou contact opnemen als ik een ontluikende affiliate willen de touwen te leren – geen sprake!

Mark Joyner
Auteur van The Great Formula

“De beste persoon om je Affiliate Marketing Leer!”

andrewfoxEwen Chia is een goede vriend en een verdomd goede affiliate marketeer, zo niet een van de beste.

Als hij vroeg me om een ​​testimonial te schrijven voor hem zou ik niet aarzelen. Maar ik kan het te nemen naar het volgende niveau…Vaardigheden Ewen's zijn zo goed dat ik betaalde voor hem om aan boord van een kom $4 miljoen dollar jacht in het zuiden van Frankrijk voor vier dagen, terwijl ik gewonnen al zijn geheimen en nam de hele zaak.

Voordat dit Ewen meerdere succesvolle affiliate promoties voor mij heeft uitgevoerd. Hij terloops verkocht meer $15,000 van mijn Adsense meesterschap natuurlijk. Hij verkocht $9000 waarde van mijn lancering van een product doorverkoop licentie. De jongens een affiliate marketing machine en veruit is handen van de beste persoon om je te leren affiliate marketing!

Andrew Fox

“$137.81 Binnen 24 Uur!”

Ewen, je me een heel erg gelukkig mens heb gemaakt. Ik heb me aangemeld om uw programma en binnen 24 uur had gemaakt $137.81 – mijn grootste affilliate check-to-date!

Niet alleen dat, door het volgen van uw advies heb ik nu mijn eerste blog up and running en nu al een verkoop via het.

Dankzij jou kan ik nu het licht zien aan het eind van de tunnel en ik ben blij om te zeggen dat het niet een trein komen de andere kant op! Houd omhoog het grote werk ben ik af om wat meer van uw advies op te volgen!

Dave Thomas

“Bedankt voor de meeste waarde voor uw geld Workshop”

Hi Ewen, Bedankt voor de meeste waarde voor uw geld Workshop die ik ooit heb bijgewoond! Ik kon alleen maar wou dat ik begon mijn internet marketing bedrijf met deze workshop; hoewel sommige nieuwelingen hadden dat geluk maar waarschijnlijk zou niet beseffen hoe gezegend ze echt waren…
Als alleen uw werkplaats kan worden gerepliceerd, het zal profiteren veel newbies die anders buiten zijn geript door duur insanely backend coaching cursussen die nooit leveren wat ze beloofd in de eerste plaats.

Roger Lim

“Over $100,000.00 Van de omzet in het kader van 7 Dagen!”

mikeFilsameAls ik denk aan Ewen's marketing mogelijkheden, een woord in je opkomt…”Ontplofbaar!”

Weinigen in ons vakgebied kan affiliate marketing domineren zoals Ewen heeft keer op keer. Onlangs, Ewen gemaakt boven $100,000 in de verkoop voor mij in het kader van 7 dagen! Hij behoort tot mijn top 2 filialen van alle tijden. Ewen begrijpt affiliate marketing beter dan zowat iedereen die ik ken!

Zijn succes komt voort uit niet alleen zijn grote marketing vaardigheden, maar ook de goede relatie hij met zijn abonnees. Relaties worden gebouwd op vertrouwen…en Ewen heeft zich bewezen keer op keer over te leveren echte waarde en geheimen aan zijn leden.

Ik denk niet elk succesvol lanceren totdat ik weet Ewen is aan boord. “Ewen Chia” zelf is een krachtige Case Study in affiliate marketing. Als hij ooit zijn geheimen verkoopt, Ik wil op de hoogte te zijn!

Mike Filsaime

“$10,000 From Scratch Met geen Website en productinformatie!”

davidgaleEwen, uw lidmaatschap is verantwoordelijk geweest voor mij maken van meer dan $10,000 inkomen in slechts een kwestie van maanden. Alles wat ik deed was gewoon een aantal van uw geheime technieken te volgen en ik bereikte dit vanaf nul..

Toen ik begon had ik geen product, geen website en geen opt-in lijst – Nu dat is indrukwekkend!

David Gale

“Meer Dan $14,000.00 In Sales Nu!”

Hi Ewen, Zoals je weet, Ik ben verantwoordelijk voor meer dan geweest $8,000 in de verkoop binnen mijn eerste week van het gebruik van Secret Weapon Partner!

Ik moet wel toegeven dat ik niet meer zo actief afzet ervan, maar toch blijf ik verkoop te krijgen (bijna op een dagelijkse basis). SAW zelf praktisch verkoopt. Ik heb nog nooit een programma dat wordt omgezet in de verkoop net zo gemakkelijk als deze gepromoot.

SAW is het toevoegen van een aardig cijfer aan mijn bottom line elke maand. Tot op heden ik meer dan gehad $14,000 in de verkoop met een paar honderd nog komen in elke maand. En ik krijg dit alles via indirecte marketing resultaten.

Hoe dan ook, dat is net aan de inkomstenkant, laat staan ​​de gegevens die u blijven geven ons op regelmatige basis. Ik vind het bijna absurd dat je zou kunnen weggeven (en blijven voegen) zulke waardevolle informatie voor zo laag is een investering!

Craig Haywood

“Een ongelooflijk Sharp Marketer”

Ik ken Ewen voor meerdere jaren, en hebben alleen positieve dingen te zeggen over hem, niet alleen als een ongelooflijk scherpe marketeer, maar als persoon! Hij werkelijk * cares * over zijn klanten, en zijn kwaliteit van het werk is ongeëvenaard. Hij gaat duidelijk “onmogelijke” om de beste waarde menselijkerwijs mogelijk te bieden.

Maar misschien wel het meest indrukwekkende is dat Ewen's zorg voor de tevredenheid en het succes van zijn klanten gaat veel verder dan * * de werkelijke verkoop – dwz, als je belangrijke vragen en hulp nodig heeft na de verkoop, hij is gemakkelijk beschikbaar!

Als u op zoek bent naar een marketing goeroe die NIET laat zijn geweldige succes naar zijn hoofd, en is nog steeds een down-to-earth guy – iemand die je comfortabel zou voelen opknoping uit met en schieten de wind – Ewen is je man. Een zeer zeldzame combinatie inderdaad!

Bryan Winters

“Een dynamische en Incredible Marketer!”

Ewen is echt een dynamische en ongelooflijke marketeer. Volg zijn advies en u zult uw marketing kennis en financiële status omhoogschieten.

Mike Litman, #1 Best-selling auteur

“Dus Clear, Beknopte en stap-voor-stap”

Hi Ewen, Wow! Nogmaals, die u zelf heeft uitgeblonken en creëerde een waardevolle bron om anderen te helpen gedijen. Ik was helemaal in de ban van uw krachtige rapporten en kon niet zet ze neer!

Ik hou van uw duidelijke, beknopt en stap-voor-stap instructies en diagrammen! Deze niet alleen laten zien hoe u uw doelen te bereiken, maar ook hoe om te verhogen en uw commissies te behouden. Een in de bibliotheek van iemand "must have"…Ik ben blij dat het in de mijne.

Je hebt ook onthuld uw eigen Super Affiliate Strategies…(jullie ons hebben laten zien wat mogelijk is door uw eigen verbazingwekkende succes) en onder de indruk op mij deze belangrijke woorden: "Blijf uit de buurt van uw doelen en streven naar hen Consequent!"

Wachten op Rodgers

“Je bent echt Wonderful…”

Ewen, Ik kan niet geloven hoeveel je geeft en geven………..dankjewel. Mijn man en ik hebben net begonnen met een offline bedrijf, waarin we ook verkopen op internet, en ik ben erg druk (we hebben 4 kinderen), maar we hebben besloten om opzij te zetten 2 uur per week te gaan door uw zeer informatief en nuttig materiaal. Je bent echt geweldig.

Ik zal laten zien twee van onze vrienden uw site, want je ziet ze zijn beiden uitgeschakeld en hebben twee tienerkinderen – de vrouw is erg enthousiast om geld te verdienen op het internet (ze heeft geprobeerd Ebay, etc ..). Ik heb een behoorlijke hoeveelheid geld besteed aan diverse goeroes in het verleden, maar boy, Je geeft vanuit je hart.

Kan je altijd gezegend.

Adriana en Joe Pusztai, Melbourne, Australië

“Van Beginner Tot slot maken omzet Overnachting!”

ethanIk heb 2 bekentenissen te maken…de eerste, Ik ben helemaal nieuw voor Internet Marketing. De tweede en ik ben beschaamd om toe te geven, wordt ik wist niet wie Ewen Chia was.

Ik wist niet dat Ewen is algemeen bekend als de Super Affiliate en ik zeker wist niet dat hij is de go-to guy wanneer u een product of dienst op het internet te bevorderen.

Wat ik wel wist, toen ik voor het eerst ontmoette hem was hoe hij was echt ernstig en oprecht over willen iedereen die geïnteresseerd is in het maken van geld online alles wat hij weet over marketing op het internet was te onderwijzen.

Het was ook vrij duidelijk voor mij dat deze man echt weet waar hij het over had. Hij is de echte deal.

Zo, hoe snel is snel genoeg voor u om te beginnen met het maken van echt geld online? Vooral als je het leren van Ewen Chia?

Hoe zit het 's nachts?! Ik heb gewoon toegepast dingen Ewen geleerd en ik maakte mijn eerste twee affiliate sales 's nachts! Ja, gedurende de nacht! Ik heb sindsdien zetten wat ik geleerd van Ewen naar werk, en onnodig te zeggen zijn het krijgen van regelmatige resultaten. Je kan niet klagen over dat!
Ewen Chia is de nieuwe go-to guy voor mij als het gaat om het leren van alles wat er over marketing op het internet. Zijn leer is gewoon om het punt. Als je serieus bent over het krijgen van een bent jump-start op het maken van geld online – niet verder te zoeken, Ewen van je vent.

Ethan Tan

“Meer Dan $5,000 Binnen een week!”

santqiuHi Ewen, als jij Ik ben geen expert in al deze internet techneut stuff. Ik weet genoeg te krijgen voor het dagelijkse werk zo krijgen bewezen tips van u is prachtig.

Een zeer eenvoudige maar krachtige strategie die ik geleerd van je resulteerde in meer dan $5,000.00 in aanvullende internet inkomen voor mijn bedrijf – binnen een week! Het spannende is, Ik nog net begonnen en ik weet dat ik kan nog meer uit je leert!

Sant Qiu

“Ging allemaal uit om ervoor zorgen dat iedereen slaagt!”

williamquekIk heb zoveel van geweldige training Ewen's geprofiteerd! Dit is waarschijnlijk een van de meest intensieve en uitgebreide training pakket beschikbaar waarin alle aspecten van internet marketing dekt. Zeer geschikt voor zowel beginners en gevorderden marketeers!

De inspanning die wordt geleverd door Ewen is enorm en vooral waardeer ik de door hem in te gaan allemaal uit oprechtheid om ervoor te zorgen dat absoluut iedereen slaagt!

William Quek

“Super Humble en eerlijk”

Niet alleen Super Affiliate, Maar ook super Humble en Honest.

Ewen Chia was eerlijk, nederig en down to earth bij het uitvoeren van zijn werkplaats. Er was geen hype .. gewoon eerlijk over hoe we moeten hard en slim werken om internet marketing te laten werken voor ons. Voor degenen die willen affiliate marketing toe te passen als de strategie om online business te creëren, je moet Ewen's workshop niet missen.

Ik kon zien Ewen gebruikt eerlijkheid en oprechtheid aan de relatie met zijn filialen en zijn studenten te bouwen. Hij was niet geïnteresseerd om een ​​hype te creëren, noch heeft hij meer dan beloofd. Hij was echt geïnteresseerd om te helpen en dit was wat ik zocht. Ga voor zijn producten en zijn werkplaats!

Steve Seah

“Ik zou u zonder twijfel aanraden”

Gewoon om u te bedanken voor het nemen van de moeite om ons te lopen door deze fantastische, duidelijke stap voor stap instructies en krijg echte tips om succesvol te zijn.
Mocht iemand willen hun offline bedrijf online te brengen of wilt u internet marketing te doen, Ik zou je aanraden zonder twijfel.

Dolly Yeo

“Helemaal ondersteboven door de hoge-kwaliteit van uw Thinking!”

Hi Ewen, Ik kocht uw cursus gisteren. Ik werd helemaal weggeblazen door de hoge kwaliteit van je denken, uitgedrukt door de ebooks en software. Na slechts één dag doorheen te bladeren en het gebruik van de software, Ik heb de beste e-mail van mijn leven!

Als psycholoog, Ik weet veel over de geest, maar weinig over marketing. Ik wist niet hoe ik mijn nieuwe software uitvinding te brengen aan mijn lijst. Na het lezen van je uitleg over hoe je e-mails ambachtelijke, Ik had een uitbarsting van inzicht. Dankjewel, Ewen. Ik ben blij.

Rana Saleem

“Je Hebt Echt Beïnvloed Mijn Leven in de afgelopen 6 Maanden & Ontplofte My Business!”

Ewen Ik liet een fantastische true testimonial voor u, je hebt mijn leven hebben beïnvloed in de afgelopen 6 maanden en explodeerde mijn bedrijf. Hoe kan ik de gunst terug te keren naar je, wat heb je nodig?

Ik weet dat je super druk en een enorme internet marketeer, maar laat het me weten wat ik voor u kan doen, wat je nodig hebt gewoon vragen, Ik zal laten vallen wat ik aan het doen ben en u te helpen zo goed als ik kan.

Jij bent de man, je absoluut omhooggeschoten mijn bedrijf, en mijn Alexa ranking sprong door het dak met je tactiek uit als letterlijk boven 3 miljoenste tot net onder 631,098 en klimmen. Dat is waarom ik vrij veel wat je uit te kopen, het is gewoon dat goed Uw de man!

Peter Parks

“Een van de snelst Rising Internet Marketeers”

Ewen is een van de snelst stijgende internet marketeers die ik heb gezien en ik heb hem echt respect. Hij creëert info-producten met een knipperen van een oog en verkoopt het vervolgens met succes om snel churn van 5 cijfers inkomen…doet het allemaal op een part-time basis.

En niet alleen dat, Ik heb het gezien met mijn blote ogen hoe hij wordt makkelijk de top affiliate in enorme promotie tegen andere 'grote namen', en nog verschijnen #1. Goed werk.

Patric Chan

“De beste internet marketing workshop die ik ooit bijwoonde!”

Hi Ewen, Heel erg bedankt voor de workshop van vandaag. Het is de beste internet marketing workshop die ik ooit woonde, want het bevat alle tools en informatie die ik nodig om door te gaan om geld te verdienen op het internet.

Paul Goh, Singapore

“Nogmaals, kudos voor Ewen en zijn team!”

Ewen en zijn team hebben een geweldige job gedaan in het geven ons een voorsprong in onze internet business. Door ons te helpen opzetten van onze allereerste website, het heeft ons de kans om een ​​gevoel over hoe het is om te bezitten en draaien onze eigen webpagina hebben gegeven.

Ook, Ewen heeft ons met veel middelen. Veel ervan kwam tot stand door middel van zijn netwerk en onderzoek. In werkelijkheid, We hebben hem een ​​klein teken betaald in ruil voor de middelen die hij zorgvuldig heeft verworven door de jaren, met welke, in feite geld niet kan kopen.
Nogmaals, kudos voor Ewen en zijn team.

Bryan Wong, Maleisië

Berichten getagd met 'systeem'

Reacties zijn gesloten.

© Auteursrecht 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Alle rechten voorbehouden Worldwide. Onderdeel van internet marketeer Pte Ltd.
Retourbeleid | Algemene voorwaarden