Online Marketing Secrets – Secret #1 - Mer trafikk?

EwenChiaFoto Velkommen! For neste 30 Innlegg, Jeg kommer til å skrive fra en serie med tittelen "Online Marketing Secrets,"Hvor jeg vil dele med deg noen av de viktigste hemmeligheter jeg har oppdaget i hele mitt år markedsføring på Internett. Disse vil alle være basert på sterke eviggrønne markedsføring prinsipper, og de vil fortsette å jobbe for deg år og årene fremover etter at du først lese dem her!

Vi kommer ikke i noen spesiell rekkefølge for øyeblikket. Denne meldingen er mer for folk som allerede er i gang enn noen som er 100% splitter ny på internett markedsføring, men newbies vil ønske å lese det over, også.

Secret Number One er:

Mer trafikk er ikke alltid svaret.


Du har sikkert tenkt på dette før. “Hvis jeg bare kunne få x antall personer til webområdet mitt i y tid, da ville jeg gjøre z sum penger”. Det er noe som mangler fra denne ligningen selv.Online Marketing Secrets - Secret #1 - Mer trafikk

At manglende element er konverteringsraten. Dette refererer bare til den prosentandel av folk som tar handlingen du vil at de skal ta når de kommer til nettstedet ditt. I dette tilfellet, vi snakker om å gjøre salg.

Grunnen mer trafikk er ikke alltid svaret er fordi ikke all trafikk vil føre til salg for nettstedet ditt. Hva du ønsker er en av to ting – en måte å få mer målrettet trafikk til nettstedet ditt, eller en måte å få mer av trafikken du får til å konvertere til salg.

Mer målrettet trafikk er lett nok til å få hvis du er klar til å gjøre arbeidet med, eller forberedt på å betale for det. Du kan skrive artikler, sende pressemeldinger, har webinar, forbedre måten nettstedet ditt er satt opp for søkemotorer, lage lyd joint ventures, eller kjøpe facebook trafikk.

Hvordan få trafikk som viser opp til å kjøpe hva du har på ditt nettsted til en forutsigbar pris er, men, en helt annen sak. Du må begynne å studere nettstedet ditt.

Den enkleste måten er å sørge for at det finnes bare én handling for ham å ta, som å sette i hans e-postadresse eller klikke på Kjøp knappen og gjør et kjøp. Selvfølgelig, det er ikke praktisk for enkelte typer nettsteder, som for eksempel blogger eller innholdsbaserte internettegenskaper. Vi skal snakke mer om hvilke handlinger du kan ta for å fikse dette etter at online markedsføring hemmeligheter serie.

For nå, bare husk, løse problemet nettstedet har konvertering – finpusse og teste alt før trafikken begynner å konvertere til en forutsigbar pris. Deretter, og bare deretter, bør du kaste enorme mengder trafikk på nettstedet ditt i et forsøk på å øke inntekten.

 

 

 

Dele

Legg igjen en kommentar

© Copyright 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Alle rettigheter reservert. En avdeling av Internet Markedsfører Pte Ltd.
Returnerer Regler | Vilkår og betingelser for bruk