Online Secretele de marketing – Secret #1 - Mai mult trafic?

EwenChiaPhoto Bun venit! Pentru următorii 30 posturi, Am de gând să scrie dintr-o serie intitulată "Secretele de marketing online,"În cazul în care voi impartasi cu voi unele dintre secretele cheie le-am descoperit de-a lungul anilor mei de marketing online. Acestea vor fi toate bazeze pe principii solide de marketing evergreen și vor continua să lucreze pentru tine ani și ani înainte, după ce le citiți întâi aici!

Nu vom într-o ordine special pentru moment. Acest mesaj este mai mult pentru cei care au deja a început decât cineva care este 100% de brand nou de marketing pe internet, dar începători va dori să-l citesc pe, prea.

Numarul Secret Unul este:

Mai mult trafic nu este întotdeauna răspunsul.


Te-ai gândit, probabil, de acest lucru înainte. “Dacă aș putea obține doar x numărul de persoane la site-ul meu în valoare y de timp, atunci aș face sumă z de bani”. E lipsește din această ecuație, deși ceva.Online Secretele de marketing - Secret #1 - Mai mult trafic

Acest element lipsă este rata de conversie. Acest lucru pur și simplu se referă la procentul de persoane care iau acțiunea pe care doriți să le ia atunci când vin la site-ul dvs.. În acest caz, vorbim despre a face vanzari.

Motivul mult trafic nu este întotdeauna răspunsul este că nu tot traficul va converti la vânzări pentru site-ul dvs.. Ce vrei este unul din cele două lucruri – o modalitate de a obține mai mult trafic orientat către site-ul dvs., sau o modalitate de a obține mai mult din traficul te pentru a converti la vanzari.

Mai mult trafic orientat este destul de ușor pentru a obține, dacă sunteți gata pentru a face munca implicate, sau pregătit să plătească pentru el. Puteți scrie articole, trimite comunicate de presă, au webinarii, îmbunătăți modul în care site-ul dvs. este configurat pentru motoarele de cautare, face asociații în participațiune de sunet, sau cumpăra facebook trafic.

Cum să obțineți de trafic care apare pentru a cumpăra ceea ce ai la site-ul dvs. la o rată previzibil este, totuși, o chestiune complet diferită. Va trebui să înceapă studierea site-ul dvs..

Cel mai simplu mod este de a vă asigura că nu e doar o acțiune pentru el să ia, ca punerea în adresa sa de e-mail sau faceți clic pe optiunea de cumparare si de a face o achiziție. Desigur, că nu este practic pentru anumite tipuri de site-uri, cum ar fi bloguri sau pe bază de conținut proprietăți pe internet. Vom vorbi mai multe despre ceea ce acțiuni care se pot lua pentru a rezolva această după-line seriei secrete de marketing.

Pentru acum, amintiți-vă doar, rezolva problema site-ul dvs. a conversie – tweak și testa totul până la trafic începe să se transforme într-un ritm previzibil. Apoi, și abia apoi, ar trebui să vă arunce cantități imense de trafic la site-ul dvs. într-un efort de a crește veniturile dvs..

 

 

 

Share

Lasă un răspuns

© Drepturi de autor 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Toate drepturile rezervate. Divizia de Internet marketing Pte Ltd.
Politica de Returnare | Termeni si conditii de utilizare