Онлине Маркетинг Сецретс – Тајна #1 - Више саобраћаја?

EwenChiaPhoto Добродошао! За следећи 30 Поста, Ја ћу да пишем из серије под називом "Онлајн маркетинг тајне,"Где сам с тобом ћу делити неке од кључних тајне сам открио током мог година маркетинга на мрежи. Ово ће сви бити заснована на јаким зимзелено маркетиншких принципа и да ће наставити да раде за вас годинама и годинама које следе након што их прво прочитате овде!

Не идемо у конкретном би у овом тренутку. Ова порука је више за људе који су већ почели од неког ко је 100% потпуно нови на интернет маркетинг, али новајлије ће желети да га прочитате, сувише.

Тајна број један је:

Више саобраћаја није увек одговор.


Вероватно сте мислили на ово раније. “Ако сам само могао да к број људи на мој сајт у и износу од времена, онда бих направити з износ новца”. Има нешто недостаје из ове једначине иако.Онлине Маркетинг Сецретс - Тајна #1 - Више саобраћаја

То је елемент који недостаје стопа конверзије. Ово једноставно се односи на проценат људи који узимају радњу коју желите да они предузму када дођу на ваш сајт. У овом случају, говоримо о томе да продају.

Разлог више саобраћаја није увек одговор је зато што нису сви саобраћај ће конвертовати у продају за ваш сајт. Оно што желите је једна од две ствари – начин да добијете више циљаног промета на свој сајт, или начин да добијете више саобраћаја добијате конвертовати у продају.

Више циљани саобраћај је лако добити ако сте спремни да урадите ДеЛова, или спремни да плате за то. Можете писати чланке, сенд саопштења, имају вебинарс, унапреди начин ваш сајт подешен за претраживаче, чине звучне заједничка улагања, или купити фацебоок саобраћај.

Како добити саобраћај који показује до купити оно што имате у вашем сајту, уз предвиђену стопу је, међутим, сасвим друго. Мораћете да почнете студирање ваш сајт.

Најлакши начин је да се уверите да постоји само једна акција за њега да узме, као стављање у свом е-маил адресу или кликом на дугме купују и одлучивање о куповини. Наравно, да није практичан за поједине врсте веб сајтова, као што су блогови или садржаја на бази интернет својствима. Причаћемо више о томе шта акције може да се поправи ово након онлине маркетинг тајни серије.

За сада, запамти, решило проблем твој сајт је претварање – твеак и испробају све док саобраћај почиње да га претвори у предвидив стопи. Онда, па тек онда, треба ли бацити огромне количине саобраћаја на вашем сајту, у настојању да се повећа своје приходе.

 

 

 

Share

Оставите одговор

© Ауторско право 2024 Евен Цхиа, ИнтернетМиллионаирес.цом - Алл ригхтс ресервед свету. Дивизија интернет Маркетер Пте Лтд.
Ретурнс Полици | Услови и услови кориштења