Online Pazarlama Secrets – Gizli #30 - Gelir Of Çoklu Streams

Ewen Chia photo Online Pazarlama Gizli Numara 30:

Gelir birden fazla akarsu sadece bir öneri değil, sizin tek umudu var.


internet gelirlerinin birkaç akışları ihtiyaç nedeni gıda birden fazla kaynak dünyasında var aynı nedeni.

Orada değilse, ve bir şey yemek bir kaynak oldu, bir şey olmadan değiştirmek için, hepimiz açlıktan ediyorum.

Bu para kazanmak için birden fazla yol var bir pazarlamacı olarak başarı için kesinlikle gereklidir. Her şey olabilir, Bildiğiniz asla. Sadece bir pazarlama yönteminden para yaparsanız, yeni bir şey bu yöntem eski hale getirmek için yarın icat olabilir. Sadece bir üründen para yaparsanız, Bu ürün en çok satan kaçak ise ne olur – ve sonra onu takip etmek bir şey var?

Sadece ebooks sizi satış yaparsanız, Eğer grup danışmanlık yapıyor daha yapmak için potansiyeli üzerinde eksik konum, seminerler veya üyelik siteleri. Veya, Eğer yerine sadece ebooks yazmak istiyorum eğer, Eğer ona büyük çünkü bu yapmanız aşk ne de, birinde bitmiyor.

Ve ses ve video içine genişleyen düşünmek. Genişbant erişim yüksek fiyatlı malları göze en edebiliyoruz tüm pazarlarda patladı. Bu tam olarak yararlanın.

Bu ipuçları herhangi bir eylem uygulamak en çılgın hayallerinin ötesinde zengin yapabilir. Belki bunu zaten biliyorsun – ama sonra, Sadece bir şeyler bilen zengin olmazlar. Önce biraz bilgi almak.

Sonra bu bilgiyi uygulamak için yeteneğinizi güven kazanmak. Sonra aslında uygulamak. Sonra servet yapmak.

Sonra, Orada yerine durdurma, ve üzerinde bunu yapmak. Sonra, Eğer servet tutmak için olsun, Eğer onu harcamak daha hızlı para kazanmaya başlayabilirsiniz, ve zengin hale.

Bu tekniğin gerçek sırrı işinizi ile para kazanabilirsiniz her şekilde genişletmek için.

Bilgisayarınıza Bu dışarı yazı ve bant bunu Yazdır. Önemli olmasıdır. Milyonlarca dolar bu birini anlamak için insanların elde yapılmıştır, Tek kavramı.

Sen defalarca onlara satarak zaten müşterilerine daha fazla para kazanmak olmalıdır.

Zaten sizden satın almış kişilerin her biri, size özel bir mesaj veriyoruz: “Ben bir kez sizden satın almak için yeterli güvenilir, ve bana sattı ne ilgileniyorum.” Başka ne bunları satabilirsiniz?

Sen satmak için birden fazla ürün alarak daha fazla para kazanmak olmalıdır.Online Marketing Secret #30 - Gelir Of Çoklu Streams

İnternet pazarlama başarılı olmak insanların yaklaşık yarısı, iki nedenden dolayı kısa ömürlü bir başarı var. Ya onlar sadece son ürünü satın almak için yeni insanlarla alma odaklanmak, veya bir ürüne daha fazla satış alma hatta düşünce çünkü onları göz ardı eden bir kavramdır. İlgili malzemenin bir ürün hattı geliştirin.

Sitenizde yapılan her satın alma daha fazla para kazanmak olmalıdır.

Demet şeyler. Yeniden meydana gelir içine Ürünü açın. Aynı niş onlara bağlı ürünler satmak. Onlar bir zamanlar sizden satın aldıysanız, muhtemelen yine sizden satın almak istiyorum. Eğer zengin olmak istiyorsanız,, satış korkunu sona. Rok Hrastnik tarafından yayınlanan Aydınlık Satış Elemanı oku.

Insanlar istemek satın almak. Insanlar aşk satın almak. Onlar sadece satılan sevmiyorum. Onlara yardım. Onları sizden alalım ve sert yapmazlar.

Daha fazla para kazanmak istiyorsanız,, En kolay yolu zaten uzmanlaşmak ne müşteri için daha fazla değer yaratmak nasıl düşünmek için.

Eğer eBay para kazanmak bir e-kitap yazdı Eğer, Bir video serisi yapmak ve satmak. Aynı kalabalık için web semineri erişimi satmak. Bir fiyat duyulmamış bir uzman tarafından onlara danışmanlık bir saat ver. Kendi sitelerini geliştirmek için nasıl aylık danışır kurmak.

Hepimiz özel bilgi düşünme alışkanlığı olsun sadece sağduyu. Ama her birimiz içimizde sırları yüzlerce var, biz biz tek bir gün içinde bir hafta içinde yapmak için kullanılan ne yapmak nasıl hissettiğini hatırlamıyorum çok çünkü biz düşünebilir bilgi değmez. (Eğer kırdı düz olsanız bile, Eğer düşünmek gibi hatırlıyorum $5 veya $20 para çok.)

Yani blogları vurdu, forumları gidin ve insanların ağrıları ne görmek ve onlar yanıt şeyi – ve ben kendinize düşünmek nerede konuşmaları onlarca bulacaksınız size bahse girerim “aman, Ben bunun cevabını biliyorum.” İstatistikler gösteriyor ki sadece 1 içinde 26 Belirli bir ağrı olan insanlar aslında denemek ve bunu çözmek için birine şikayet edecek.

Yani her okuduğunuz sonrası, sadece seyirci, Pazar en az olduğu 25 kat daha büyük 50 Bir çözüm ile tartışmaya katılan ya da öylesine insanlar (Onlar bir zamanlar sorun vardı çünkü) ya söyleyen “ben de” onlar şimdi var çünkü.

piyasalar zaten var. Tüm Online Pazarlama Secrets Series yazdırmak gidin ve çözümler sunmak için bunları kullanmak.

Kişisel Başarı için!

 

 

 

Paylaş

2 Yorumlar

  1. Al Mamun diyor:

    Kesinlikle doğru, Bu teknikle gerçek sırrı işinizi ile para kazanabilirsiniz her şekilde genişletmek için en iyi oluyor.

  2. Ewen Destek Ekibi diyor:

    Al Mamun Evet. Bu bir sepet içinde tüm yumurtaları koymak için önemlidir.

Bir Yanıt bırak

© Telif hakkı 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Tüm Hakları Saklıdır Dünya. İnternet Pazarlamacı Pte Ltd A Division.
Politikası döndürür | Şartlar ve Kullanım Koşulları