Fortrydelsesret

Du vil absolut elske vores produkter og tjenester.

Men, du fuldt afdækket af en 100% pengene tilbage returret.

Det er sådan her det virker…

Hvis en eller anden grund du er utilfreds på noget tidspunkt i den første 30 dage efter købet, blot returnere alle produkter vi sendt til dig, slette alle digital video, Audio, og tekstfiler du har fået fra os, og bede om en fuld refusion. Du får dine penge tilbage. Det er en fast løfte og engagement.

Hvis en eller anden grund, du er utilfreds 31 eller flere dage efter køb ved hjælp af en multi-betalingsmulighed (såsom månedligt eller 3-pay), blot returnere alle produkter vi sendt til dig, slette alle digital video, Audio, og tekstfiler du har fået fra os, og bede om en tilbagebetaling af nogen del af købesummen, du har betalt i den sidste 30 dage. Vi vil refundere den del af købsprisen.

For at opnå en hel eller delvis refusion i henhold til denne politik, fysiske produkter skal sendes på din regning til nedenstående adresse, skal indeholde dit køb information (såsom en kopi af din kvittering) så vi kan lave en tilbagebetaling, og produkterne skal være i handelskvalitet tilstand (I.E. vi kunne videresælge dem, fordi de er i god stand). Returnerede fysiske produkter er underlagt en re-strømpe gebyr svarende til 0% af købsprisen.

E-mail dine anmodninger om tilbagebetaling til at støtte[på]passive.com. Inkluder ordene "Refusionsanmodning" i emnelinjen i din e-mail.

Send dine skriftlige anmodninger om tilbagebetaling med post til:

Internet Marketer Pte Ltd
175En Bencoolen Street, #07-02
Singapore 189650

At tjene dig og andre kunder bedre i fremtiden, vi beder (men kræver ikke) at du fortælle os, hvorfor du ønsker en refusion. Vi ønsker tilfredse kunder.

Husk at bede om en restitution, men fortsætter med at bruge produkterne købt hos os, er det samme som at stjæle og kan også overtræde gældende intellektuelle ejendomsrettigheder lov.

Dette Fortrydelsesret blev sidst opdateret den 28-01-2015.

Copyright © Law Office of Michael E. Young PLLC, og licenseret til brug for ejeren af ​​denne hjemmeside InternetMillionaires.com. Alle rettigheder forbeholdes. Ingen del af dette dokument må kopieres eller bruges af andre end licenstageren uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten.

Del

Kommentarer er lukket.

© Copyright 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Alle rettigheder forbeholdes Worldwide. En opdeling af Internet Marketer Pte Ltd.
Fortrydelsesret | Vilkår og betingelser for brug