Tagastuspoliitika

Sul väga armastan meie toodete ja teenuste.

Aga, sa oled täielikult kaitstud 100% raha tagasi tagasisaatmise poliitika.

Siin on, kuidas see toimib…

Kui mingil põhjusel oled rahul igal ajal esimene 30 päeva jooksul pärast ostmist, lihtsalt tagasi kõik tooted meil saadetakse teile, kustutada kõik digitaalse video, heli-, ja tekstifaile oled saanud meilt, ja küsida täielikku tagasimakset. Sa saad oma raha tagasi. See on kindel lubadust ja kohustust.

Kui mingil põhjusel oled rahul 31 või enam päeva pärast ostu kasutades multi-makseviisi (nagu kuu või 3-pay), lihtsalt tagasi kõik tooted meil saadetakse teile, kustutada kõik digitaalse video, heli-, ja tekstifaile oled saanud meilt, ja küsida toetust ükskõik millise osa ostuhinnast olete maksnud viimase 30 päeva. Me toetuse, et osa ostuhinnast.

Et saada täielikku või osalist tagastamist käesoleva poliitika, füüsilised tooted tuleks saadetakse teie kulul aadressile allpool, peab sisaldama ostu teave (nagu koopia oma kätte saanud) nii et me saame teha tagastuse, ja tootmine peab olema turustuskvaliteediga seisukorras (St. me võiks müüa neid, sest nad on heas seisukorras). Tagastatud füüsilise toodete suhtes taastootmise tasu, mis võrdub 0% Ostuhinna.

E-mail oma toetuse taotluste toetamiseks[juures]passive.com. Palume lisada sõnad "Tagasimakse Soov" teemareal oma e-posti.

Saada oma kirjaliku toetuse taotlused posti teel:

Internet Markkinoija Pte Ltd
175Bencoolen Street, #07-02
Singapur 189650

Teid teenindama ja teistele klientidele tulevikus paremini, Me nõuda (kuid ei nõua) et sa meile, miks te soovite toetust. Me tahame, rahulolevad kliendid.

Pidage meeles, et küsida toetust, kuid jätkuv kasutamine ostetud toodete meilt on sama asi nagu varastamine ja võib rikkuda vastavaid intellektuaalomandi õiguste seaduse.

See Tagastuspoliitika ajakohastati viimati 28-01-2015.

Copyright © Advokaadibüroo Michael E. Young PLLC, ja litsentseeritud kasutamiseks omaniku poolt käesoleva veebilehel InternetMillionaires.com. Kõik õigused reserveeritud. No osa sellest dokumendist kopeerida või kasutada kellegi muu kui litsentsisaaja ilma omaniku kirjaliku loata autoriõiguse omanik.

Share

Comments are closed.

© Autoriõigus 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Kõik õigused reserveeritud. Division Of Internet Markkinoija Pte Ltd.
Tagastuspoliitika | Tingimused ja garantiitingimused