Online Secretele de marketing – Secret #16 - Lucrurile sunt simple!

Ewen Chia photo Marketing online Secret Number Sixteen:

Este într-adevăr este atât de simplu!


Cea mai frecventă greșeală a început internet marketing nu este un eșec de a investi în activitatea lor, direcționarea incorectă a cuvintelor cheie, nu crearea unei liste de, sau ceva de genul asta de la distanță.

Cele mai comune greseli de incepatori este de a face lucrurile mai greu decât acestea trebuie să fie. Online Marketing Secret #16 - Lucrurile sunt simple

Mulți dintre marketerii care au venit înainte s-au confruntat unele greutăți, sau ghiduri scrise cu privire la perioada lor de inceput, în speranța de a vă ajuta să evite unele dintre aceleași lupte. Unele dintre aceste rapoarte sunt chiar gratuite.

Și totuși,, de nenumărate ori, veți găsi oameni a căror on-line pas în primul rând pare să fie a face ceea ce fiecare comerciant de succes le spune că nu ar trebui să facă sau încercarea de a re-inventa roata.

Iată ce puteți face în schimb:

Alege concentreze pentru o afacere online în același mod în care s-ar dacă ați fost de gând să cumpere o $150,000 vot.

Căutați în jurul și găsi un lider care ești capabil să înțeleagă și să urmeze. Încercați unele dintre tehnicile care le sugereaza gratuit în articole, în buletine lor libere, sau în blog-urile lor. Când veți găsi sfaturi care funcționează în mod constant, urmeze exemplul lor. Unele au programe de consultanta sau training. Alții vă puteți întâlni în persoană la seminarii.

Ia înțelepciunea lor. Urmați-l la litera. Fă un mic profit și rostogolească că profitul înapoi în mai mult profit. Apoi, face din nou.

Poate părea simplist, dar fiecare comerciant care nu este de a face bani a făcut această greșeală la un anumit nivel.

 

 

 

Share

Lasă un răspuns

© Drepturi de autor 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Toate drepturile rezervate. Divizia de Internet marketing Pte Ltd.
Politica de Returnare | Termeni si conditii de utilizare