Online Secretele de marketing – Secret #19 - Dovada Social

Ewen Chia photo Marketing online Secret Numărul Nouăsprezece:

Niciodată nu subestima puterea de probă sociale.


Într-un post anterior aici, Ți-am dat un foarte mic secret de marketing cunoscut despre utilizarea comentariile.

Iată un indiciu: Dacă vrei să știi de ce marturii de lucru, studiu dovadă sociale.

“Dovada socială este un fenomen psihologic în care oamenii văd alții se comportă într-un anumit fel, și, prin urmare, presupune că un comportament este un mod adecvat de comportament; sau atunci când văd oameni au stima de acord cu ceva, ei se vor aproba de ea.

De ce nu funcționează dovada socială atât de bine?Online Marketing Secret #19 - Dovada Social

În primul rând, e pentru că suntem condiționați să-l accepte. Gândiți-vă de mențiuni celebritate. Dar, dacă credeți că e tot acolo este să-l, și ești tentat să fals comentariile dumneavoastră, sunteți într-o trezire la realitate – pentru a înțelege de ce, uita-te la alte motive care dovada socială funcționează.

Motivul doi: vrem ceea ce oamenii ne-am privi în sus să avem, și învățăm încet că dacă vom face ceea ce fac ei, vom avea ceea ce au. Treilea, avem mental experții avem încredere responsabili pentru recomandările pe care le fac la noi – și ei știu acest lucru!

Deosebit de on-line, Experții inteligente nu mai sunt dispuși să jucărie cu reputația de a face un dolar rapid. Ei se bazeaza pe repeta de afaceri, care vor rezervor în cazul în care sugereaza ceva greșit la publicul lor – chiar dacă ei înțeleg bine.

Utilizați efectul de pârghie al probei sociale pentru a vinde un produs afiliat, sau unul de-al dumneavoastră.

 

 

 

Share

Lasă un răspuns

© Drepturi de autor 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Toate drepturile rezervate. Divizia de Internet marketing Pte Ltd.
Politica de Returnare | Termeni si conditii de utilizare