Politica de Returnare

Vei iubi absolut produsele si serviciile noastre.

Totuși, esti complet protejat de un 100% Politica de returnare de bani înapoi.

Iată cum funcționează…

În cazul în care pentru un motiv oarecare bază nemulțumit în orice moment în timpul primul 30 zile de la cumpărare, pur și simplu returna toate produsele noi livrate la tine, șterge toate video digitale, audio, și fișiere text care ați obținut de la noi, și să ceară o rambursare completă. Vei primi banii înapoi. E o promisiune fermă și angajament.

În cazul în care pentru un motiv sau altul ești nemulțumit 31 sau mai multe zile după achiziționarea folosind o opțiune multi-plată (cum ar fi lunar sau 3-pay), pur și simplu returna toate produsele noi livrate la tine, șterge toate video digitale, audio, și fișiere text care ați obținut de la noi, și să ceară o rambursare de orice parte a prețului de achiziție le-ați plătit în ultimul 30 zi. Vom rambursa acea parte din prețul de achiziție.

Pentru a obține o rambursare completă sau parțială în conformitate cu această politică, Produsele fizice ar trebui să fie expediate pe cheltuiala ta la adresa de mai jos, trebuie să includă informații de achiziție (cum ar fi o copie a chitanței) astfel încât să putem face o rambursare, iar produsele trebuie să fie în stare comercială (Adică. am putea revinde pentru că sunt în stare bună). Produsele returnate fizice sunt supuse unei taxe de re-ciorap echivalent cu 0% din prețul de achiziție.

E-mail cererile de rambursare pentru a sprijini[la]passive.com. Vă rugăm să includă cuvintele "Rambursarea Cerere" în linia de subiect a e-mail.

Trimite cereri de rambursare în scris prin e-mail la:

Internet marketing Pte Ltd
175A Street Bencoolen, #07-02
Singapur 189650

Pentru a vă și alți clienți servi mai bine pe viitor, solicităm (dar nu necesită) care să ne spui de ce vrei o restituire. Ne dorim clienti multumiti.

Vă rugăm să rețineți că cere o restituire, dar continua sa utilizeze produsele achizitionate de la noi este același lucru ca și furtul și ar putea încălca legislația în vigoare, de asemenea, drepturi de proprietate intelectuală.

Această politică Livrare a fost actualizată ultima dată pe 28-01-2015.

Copyright © Law Office a lui Michael E. Young PLLC, și licențiat pentru utilizarea de către proprietarul acestui site la InternetMillionaires.com. Toate Drepturile Rezervate. Nicio parte a acestui document nu poate fi copiat sau utilizat de oricine altcineva decât titularul licenței, fără permisiunea expresă scrisă a titularului dreptului de autor.

Share

Comentariile sunt închise.

© Drepturi de autor 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Toate drepturile rezervate. Divizia de Internet marketing Pte Ltd.
Politica de Returnare | Termeni si conditii de utilizare