Online Pazarlama Secrets – Gizli #3 - Tekrarı Ne İşleri

EwenChiaFotoğraf Üç Numaralı Çevrimiçi Pazarlama Sırrı:

Neyin İşe Yaradığını Tekrar Edin!


Ziyaretçileri tekrarla, abonelik ödemelerini tekrarla, tekrar satış, tekrar müşteriler… farklı bir teklifle çok iyi giden ortak girişimi tekrar edin… sahip olduğunuz o katil isim sıkıştırma sayfası için formülünüzü tekrarlayın.

Şu an, bariz göründüğünü biliyorum. Ama bir internet pazarlamacısı olarak günlük hayatınızı düşünün. eğilimin yok mu, bazı şeylere gelince, çalışan bir süreci sürdürmek yerine yeni bir şeyin peşinden koşmak?

Her zaman yenilik yapmak için zaman vardır, ve tabi ki, her zaman müşteri edinmenin yeni yöntemlerini test ediyor olmalısınız, hedefli bir liste oluşturma, ve genel olarak pazarlama.

Online Pazarlama Secrets - Gizli #3 - Tekrarı Ne İşleri

Ancak sürekli nakit çıkışı yapan bir siteniz olduğunda, o siteyi değiştirmek yerine, onun gibi bir tane inşa edebilirsin, başka bir pazara doğru hedefleyin ve yenisini test yatağınıza dönüştürün.

Ya da belki de deli gibi satan bir ürününüz var., ve şimdi bir yıl sonra çok fazla yapımcı değil. siteyi kapatırmısın, piyasadan çek, biraz reklam satın al?

Elbette, tüm bunlar işe yarayabilir ve kısa vadede sizi kurtarabilir. En son size para kazandıran formülü yeni bir ürün grubuyla da tekrarlayabilirsiniz..

Bir dahaki sefere nakit akışınız azalmaya başladığında, düşünmek – neyi tekrarlamayı ihmal ettim?

 

 

 

Paylaş

Bir Yanıt bırak

© Telif hakkı 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Tüm Hakları Saklıdır Dünya. İnternet Pazarlamacı Pte Ltd A Division.
Politikası döndürür | Şartlar ve Kullanım Koşulları