Online Secretele de marketing – Secret #30 - Mai multe fluxuri de venit

Ewen Chia photo Online Marketing Numarul Secret 30:

Fluxuri multiple de venit nu este doar o sugestie, e singura ta speranță.


Motivul pentru care ai nevoie de mai multe fluxuri de venit pe internet este același motiv există mai mult de o sursă de hrană din lume.

Dacă nu a fost, și ceva sa întâmplat la sursa unul din alimente, fără ceva să-l înlocuiască, am muri de foame toți.

Este absolut esențial pentru succesul dumneavoastră ca un marketer care aveți mai mult de un mod de a face bani. Orice se poate întâmpla, nu știi niciodată. Dacă faci bani de la doar o metodă de introducere pe piață, ceva nou ar putea fi inventate mâine pentru a face acest procedeu învechit. Dacă faci bani de la un singur produs, ce se întâmplă dacă acel produs este un best-seller fugar – și apoi nu ai nimic să-l urmeze cu?

Dacă vă vanzarile la doar ebooks, esti lipsesc pe potențialul de a face mai faci Consulting Group, seminarii sau site-uri de membru. Sau, dacă doriți mai degrabă doar scrie ebooks, pentru că ești foarte bun la asta la asta iti place sa faci, nu se opresc la un.

Și gândiți-vă extinderea în audio și video. Acces în bandă largă a explodat în toate piețele care sunt cele mai în măsură pentru a produce bunuri mai scumpe. Profita din plin de această.

Aplicarea acțiune la oricare dintre aceste sfaturi ar putea face să vă bogat dincolo de cele mai îndrăznețe visuri. Poate știți deja că – dar apoi, nu devii bogat doar de la cunoașterea lucrurilor. Mai întâi câteva cunoștințe.

Apoi, puteți câștiga încredere în capacitatea ta de a aplica aceste cunoștințe. Apoi ea se aplică de fapt. Apoi face avere.

Apoi, în loc de oprire acolo, Puteți să o faceți de peste si peste. Apoi, te pentru a menține avere, începe să câștigați bani mai repede decât vă puteți petrece, și să devină bogat.

Adevăratul secret pentru această tehnică este să-l extindă la fiecare fel unic se pot face bani cu afacerea ta.

Printeaza acest post afară și banda-l la computer. Este atât de important. Milioane de dolari au fost făcute în obtinerea de oameni sa inteleaga ca o, Conceptul unic.

Tu ar trebui să fie a face mai mulți bani de la clientii care le ai deja prin vânzarea la repetată.

Fiecare dintre cei care au cumparat deja de la tine sunt oferindu-vă un mesaj special: “Am avut încredere în suficient pentru a cumpăra de la tine, o dată, si eu sunt interesat de ceea ce mi-ai vândut.” Ce altceva mai poti să le vândă?

Tu ar trebui să fie a face mai mulți bani cu care au mai mult de un produs pentru a vinde.Online Marketing Secret #30 - Mai multe fluxuri de venit

Aproximativ jumătate dintre cei care devin de succes în marketing pe internet au succes de scurtă durată, din două motive. Fie ele se concentreze doar pe obtinerea oameni noi pentru a cumpara ultimul lor produs, sau pentru că chiar gândul de a obține mai multe vânzări la un produs este un concept care le scapă. Dezvoltarea o linie de produse de materiale conexe.

Tu ar trebui să fie a face mai mulți bani de la fiecare achiziție făcută la site-ul dvs..

Lucruri Bundle. Întoarceți-vă produsul într-un venit re-apar. Vindem le produse afiliat în aceeași nișă. În cazul în care au cumpărat de la tine, o dată, ei probabil vor sa cumpere de la tine din nou. Dacă vrei să fii bogat, încheia frica de vânzări. Citește luminat Agentul de vânzări publicat de Rok Hrastnik.

Oameni vrea pentru a cumpara. Oameni dragoste pentru a cumpara. Ei pur și simplu nu le place să fie vândute la. Ajutați-i. Să le cumpere de la tine și nu-l face greu.

Dacă doriți să vă mai mulți bani, cel mai simplu mod este să ne gândim la modul în care puteți crea mai multa valoare pentru client de la ceea ce se specializează deja în.

Dacă ai scris o carte electronică pentru a face bani de la eBay, face o serie de filme și vinde că. Vindem accesul webinar la aceeași mulțime. Dă-le o oră de consultanță de către un expert de la o nemaiauzit-a prețului. Configurarea consultații lunare cu privire la modul de a îmbunătăți site-urile lor.

Cu toții lua în obiceiul de a gândi cunoștințele noastre de specialitate este doar bun simț. Dar fiecare dintre noi avem sute de secrete din interiorul ne, Informații noi s-ar putea crede, nu este în valoare de mult pentru că nu-mi amintesc cum m-am simtit de a face ceea ce am folosit pentru a face într-o săptămână într-o singură zi. (Chiar daca esti falit, Îți amintești cum era să se gândească $5 sau $20 este o mulțime de bani.)

Deci, a lovit blogurile, du-te la forumuri și să vedem ce dureri oamenilor sunt și ceea ce ei răspund la – și te voi pariu că veți găsi zeci de conversații în cazul în care credeți că să te “oh, Știu că răspunsul la această.” Statisticile arată că numai despre 1 în 26 persoane care au o anumită durere va plânge de fapt la cineva pentru a încerca și de a rezolva aceasta.

Deci, pentru fiecare a posta ai citit, doar în acea audiență, piața este de cel puțin 25 ori mai mare decât 50 sau astfel încât oamenii care au participat la discuția cu o soluție (pentru că au avut o dată problema) sau care a spus “și eu” pentru că ei o au acum.

Piețele sunt deja acolo. Du-te imprima întregul Online Secretele de marketing Series și să le utilizeze pentru a oferi soluții.

Pentru succesul dumneavoastră!

 

 

 

Share

2 Comentarii

  1. Al Mamun spune:

    Absolut corect, este cel mai bun adevăratul secret pentru această tehnică este să-l extindă la fiecare fel unic se pot face bani cu afacerea ta.

  2. Ewen Echipa Suport spune:

    @Al Mamun Yes. It is important not to put all the eggs in one basket.

Lasă un răspuns

© Drepturi de autor 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Toate drepturile rezervate. Divizia de Internet marketing Pte Ltd.
Politica de Returnare | Termeni si conditii de utilizare