Online Marketing Secrets – Secret #1 - Več prometa?

EwenChiaPhoto Dobrodošli! Za naslednjo 30 objav, Grem pisati iz serije z naslovom "Online Marketing Secrets,"Kje bom deliti z vami nekaj ključnih skrivnosti sem odkril v mojem let trženja na spletu. To bo vse, ki temelji na močnih načel evergreen trženja in jih bo še naprej prizadevala za vas letih in letih po tem, ko ste jih prvič preberete tukaj!

Ne bomo v nobenem posebnem vrstnem redu za trenutek. To sporočilo je bolj za ljudi, ki so se že začele, kot nekdo, ki je 100% čisto nov na internet marketing, ampak bo newbies želite prebrati več, preveč.

Skrivnost Number One je:

Več prometa ni vedno Odgovor.


Verjetno ste že pomislili, preden. “Če sem lahko dobil samo x število ljudi na svojo spletno stran vy časa, potem bi naredim Z znesek denarja”. Obstaja nekaj manjka tej enačbi, čeprav.Online Marketing Secrets - Secret #1 - Več prometa

Da manjka element je menjalno razmerje. To preprosto pomeni, da je odstotek ljudi, ki se dejanje, ki ga želim, da sprejmejo, ko pridejo na vašo spletno stran. V tem primeru, Govorimo o tako prodajo.

Razlog več prometa ni vedno odgovor je, ker ne bo ves promet do prodaje za vašo spletno stran. Kaj hočeš, je ena od dveh stvari – način, da bi dobili več ciljnega prometa na vašo spletno stran, oziroma način, da bi dobili več prometa, boste dobili, da pretvorite v prodajo.

Več ciljanega prometa je enostavno dovolj, da bi dobili, če ste pripravljeni za to delo vključeni, ali pripravljeni plačati za to. Lahko pišete članke, Oddaja sporočila za javnost, imajo webinars, izboljšati način vaša stran je ustanovljena za iskalnike, utemeljevanja skupnih vlaganj, ali kupiti facebook prometa.

Kako priti prometa, ki kaže navzgor, da kupujejo tisto, kar imate na vašem mestu na predvidljiv stopnji je, vseeno, popolnoma drugačna zadeva. Boste morali začeti študij vašo spletno stran.

Najlažji način je, da poskrbite, da obstaja samo ena tožba, da sprejme, kot dajanje v svojem e-poštnem naslovu ali s klikom na gumb buy in izvedbo nakupa. Seveda, da ni praktično za nekatere vrste spletnih strani, kot so blogi ali temeljijo na vsebinskih spletnih lastnostih. Bomo govorili več o tem, katere ukrepe lahko sprejme, da popraviti to po spletni marketing secrets serije.

Za zdaj, samo ne pozabite,, odpraviti težavo vaša stran je konvertaze – poteg in preizkusite vse, dokler se promet začne pretvarjati v predvidljivem stopnji. Potem, in šele nato, morate vrgel ogromne količine prometa na vašo spletno stran, v prizadevanju, da bi povečali svoj dohodek.

 

 

 

Share

Pustite Odgovori

© Avtorske pravice 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Vse pravice pridržane. Delitev internet trženje Pte Ltd.
Vrne politika | Pravila in pogoji uporabe