Онлине Маркетинг Сецретс – Тајна #30 - Мултипле Стреамс прихода

Ewen Chia photo Онлине маркетинг тајни број 30:

Вишеструки потоци прихода није само предлог, то ти је једина нада.


Разлог зашто вам треба неколико токова интернет прихода је исти разлог постоји више од једног извора хране у свету.

Ако није било, и нешто се догодило са једног извора хране, без нечега да га замени, ми би сви умрети од глади.

Апсолутно је неопходно за ваш успех као продавцем да имате више од једног начина да зарадите новац. Свашта се може догодити, никад се не зна. Ако зарадите новац од само једног маркетиншке методе, нешто ново могло бити сутра измишљена да би тај метод застарела. Ако зарадите новац из само једног производа, шта се дешава ако је производ је одбегли бестселер – а онда немате шта да га прати са?

Ако направите своју продају са ивице ебоокс, пропуштате се на потенцијал да направи више радите групно саветовање, семинаре или сајтова чланство. Или, Ако бисте радије напишите ебоокс, зато сто си добар у томе, на то је оно што волим да радим, не заустављају се на једном.

И размислите о проширењу у аудио и видео. Широкопојасног приступа је експлодирала у свим тржиштима која су најспособнији да приуште већи ценама робе. У потпуности искористи ово.

Аплицирање акцију на било који од тих савета могао учинити богатим изван твојих најлудјих снова. Можда већ знате да – али онда, не постанете богати само из познавања ствари. Прво ће се неко знање.

Онда стекну поверење у вашој моћи да примене тог знања. Онда стварно је применили. Онда би ваш богатство.

Онда, уместо заустављања тамо, ти то изнова и изнова. Онда, добијате да задржите богатство, почнете да зарађујете новац брже него можете га потрошити, и постају богати.

Прави тајна да ове технике је да се она прошири на сваки начин можете направити новац са ваше пословање.

Принт тхис пост напоље и траку на рачунар. То је важно да. Милиони долара су учињени у добијању људи да схвате да један, концепт јединственог.

Треба вам што више новца од клијената које већ имате продајом им више пута.

Сваки од људи који су већ купили од вас су вам даје посебну поруку: “Веровао сам довољно да купи од вас некада, и ја сам заинтересован за оно што ме продао.” Шта још можете да их продате?

Треба вам што више новца тако што више од једног производа да прода.Online Marketing Secret #30 - Мултипле Стреамс прихода

Око половине људи који постају успешни у интернет маркетинг имају краткотрајни успех за два разлога. Или су се фокусирају само на добијање нове људе да купују своје последње производа, или зато чак и размишљали да се више продаје у једном производу је концепт који их измиче. Развити линију производа сродних материјала.

Треба вам што више новца од сваке куповине дали на вашем сајту.

Бундле ствари. Претворите свој производ у ре-јављају прихода. Селл им аффилиате производе у истој ниши. Ако су некада купили од вас, они вероватно желе да поново купују од вас. Ако желиш да будеш богат, завршите свој страх од продаје. Прочитајте просвећеног Салесперсон издању Рок Храстник.

Људи желети купити. Људи љубав купити. Они једноставно не воле да се прода. Помозите им. Нека купи од вас и не би тешко.

Ако желите да се више новца, Најлакше је размишљати о томе како можете да креирате више вредности за ваш клијент од онога што већ специјализовали у.

Ако сте написали ебоок о зарађивати новац од еБаи, урадимо видео серију и продати да. Продај свој приступ вебинар на исти маси. Дајте им један сат консалтинга од стране експерта на нечувено цена. Подесите месечне консултације о томе како да побољшају своје сајтове.

Сви смо се у навику да мисли да је овај специјализована знања је само здрав разум. Али свако од нас има на стотине тајни унутар нас, Информације које би могао помислити не вреди много јер ми се не сећам како сам се осећала да оно што смо користили да би за недељу дана у једном дану. (Чак и ако сте пребијене паре, Ви се сећате како је било мислити $5 или $20 је много новца.)

Дакле хит блогове, идите на форумима и видите шта болови људи су и шта они реагују на – и Кладим се да ћете наћи на десетине разговора где ви мислите да себе “ох, Ја знам одговор на то.” Статистике показују да само око 1 у 26 људи који имају посебан бол у ствари ће се жалити некоме да покуша и реши га.

Дакле, за сваки пост да прочитате, Само у том публици, тржиште је најмање 25 пута већи од 50 или па људи који су учествовали у дискусији са раствором (јер су некада имали проблем) или ко је рекао “и ја исто” јер га сада.

Тржишта су већ тамо. Иди одштампати цео Онлајн маркетинг Сецретс Сериес и користе их да обезбеде решења.

То Иоур Суццесс!

 

 

 

Share

2 Коментари

  1. Ал Мамун каже:

    Апсолутно сте у праву, то је најбоље прави тајна да ове технике је да се она прошири на сваки начин можете направити новац са ваше пословање.

  2. Евен Тим за подршку каже:

    Ал Мамун Да. Важно је да се не стави сва јаја у једну корпу.

Оставите одговор

© Ауторско право 2024 Евен Цхиа, ИнтернетМиллионаирес.цом - Алл ригхтс ресервед свету. Дивизија интернет Маркетер Пте Лтд.
Ретурнс Полици | Услови и услови кориштења