Online Marketing Secrets – Secret #30 - Flera strömmar av inkomst

Ewen Chia photo Online Marketing Secret Number 30:

Flera strömmar av inkomst är inte bara ett förslag, det är din enda hopp.


Anledningen till att du behöver flera strömmar av internet inkomst är av samma skäl finns det mer än en källa av mat i världen.

Om det inte fanns, och något hände med en källa av mat, utan något att ersätta den, vi alla skulle svälta.

Det är absolut avgörande för din framgång som marknadsförare att du har mer än ett sätt att tjäna pengar. Allt kan hända, man vet aldrig. Om du tjäna pengar på bara en marknadsföringsmetod, något nytt kunde uppfinnas i morgon för att göra den metoden föråldrade. Om du tjäna pengar på bara en produkt, Vad händer om den produkten är en förrymd bästa säljare – och sedan du har inget att följa upp det med?

Om du gör din försäljning från bara ebooks, du miste om möjligheten att göra mer att göra grupp konsulttjänster, seminarier eller medlemskap webbplatser. Eller, Om du hellre vill bara skriva e-böcker, eftersom du är bra på det på det är det du älskar att göra, inte stanna vid en.

Och tänk på att expandera in ljud och video. Bredbandsaccess har exploderat på samtliga marknader som är mest ha råd högre prissatta varor. Dra full nytta av detta.

Tillämpa åtgärder mot något av dessa tips kan göra dig rik bortom dina vildaste drömmar. Kanske du redan vet att – men sedan, du behöver inte bli rik bara från att veta saker. Först får du en del kunskap.

Då du vinna förtroende för din förmåga att tillämpa kunskaperna. Då du faktiskt tillämpa den. Då du gör din förmögenhet.

Sedan, i stället för att stoppa det, du gör det om och om igen. Sedan, du får behålla din förmögenhet, börja tjäna pengar snabbare än du kan spendera den, och bli rika.

Den verkliga hemligheten till denna teknik är att expandera den till varenda sätt du kan tjäna pengar med ditt företag.

Skriv här inlägget ut och tejpa den till datorn. Det är så viktigt. Miljontals dollar har gjorts i att få folk att förstå att man, enda begrepp.

Du borde göra mer pengar från de kunder du redan har genom att sälja till dem flera gånger.

Var och en av de människor som redan har köpt från dig ger dig ett speciellt meddelande: “Jag litade nog att köpa från dig en gång, och jag är intresserad av vad du sålde mig.” Vad kan du sälja dem?

Du borde göra mer pengar genom att ha fler än en produkt att sälja.Online Marketing Secret #30 - Flera strömmar av inkomst

Ungefär hälften av de personer som blir framgångsrika på internet marknadsföring har kortlivad succé av två skäl. Antingen de fokuserar bara på att få nya människor att köpa sina sista produkten, eller eftersom även tanken på att få mer försäljning till en produkt är ett begrepp som undslipper dem. Utveckla en produktlinje av relaterat material.

Du borde göra mer pengar från varje inköp som görs på din webbplats.

Bundle saker. Förvandla din produkt till en återkommande intäkter. Sälj dem affiliate-produkter i samma nisch. Om de köpte från dig en gång, de förmodligen vill köpa från dig igen. Om du vill bli rik, avsluta din rädsla för försäljning. Läs The Enlightened Säljare publiceras av Rok Hrastnik.

Människor vilja att köpa. Människor älskar att köpa. De gillar inte säljs till. Hjälp dem. Låt dem köpa från dig och gör det inte svårt.

Om du vill tjäna mer pengar, det enklaste sättet är att tänka på hur du kan skapa mer värde för din klient från det du redan är specialiserade på.

Om du skrev en e-bok om att tjäna pengar från eBay, gör en videoserie och säljer det. Att sälja webinar tillgång till samma publiken. Ge dem en timme av konsulttjänster av en expert på en oerhörd pris. Inrätta månatliga samråder om hur man kan förbättra sina webbplatser.

Vi får för vana att tänka våra specialistkunskaper är bara sunt förnuft. Men var och en av oss har hundratals hemligheter inuti oss, information vi kanske tror är inte värt mycket eftersom vi inte kommer ihåg hur det kändes att göra vad vi brukade göra i en vecka på en enda dag. (Även om du är platt bröt, du ihåg hur det var att tänka $5 eller $20 är mycket pengar.)

Så slog bloggar, gå till forum och se vad folks smärtor är och vad de svarar på – och jag ska satsa du att du hittar massor av samtal där du tror på dig själv “oh, Jag vet svaret på den.” Statistiken visar att endast omkring 1 i 26 människor som har en viss smärta faktiskt kommer klaga till någon att försöka lösa det.

Så för varje inlägg du läser, bara i den publik, marknaden är minst 25 gånger större än den 50 eller så att folk som deltog i diskussionen med en lösning (eftersom de en gång haft problem) eller som sa “mig också” eftersom de har det nu.

Marknaderna är redan där. Gå skriva ut hela online marknadsföring hemligheter Series och använda dem för att tillhandahålla lösningar.

Till din framgång!

 

 

 

Share

2 Kommentarer

  1. Al Mamun säger:

    Helt rätt, det är den bästa Den verkliga hemligheten till denna teknik är att expandera den till varenda sätt du kan tjäna pengar med ditt företag.

  2. Ewen Support Team säger:

    Al Mamun Ja. Det är viktigt att inte lägga alla ägg i samma korg.

Lämna ett svar

© Copyright 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Alla rättigheter reserverade. En uppdelning av Internet Marknadsförare Pte Ltd.
Returer Policy | Regler och villkor för användning