Grąžinimas politika

Jūs labai patinka mūsų produktus ir paslaugas.

Tačiau, jūs visiškai apsaugotas 100% pinigų grąžinimo grąžinimo politika.

Štai kaip tai veikia…

Jei dėl kokios nors priežasties jūs nepatenkinti bet kuriuo metu per pirmas 30 dienas po pirkimo, tiesiog grįžti visus produktus mes išsiųsti jums, ištrinti visus skaitmeninio vaizdo, garso, ir tekstiniai failai gavote iš mūsų, ir paprašyti grąžinti visą. Jūs gausite savo pinigus atgal. Štai įmonė pažadas ir įsipareigojimas.

Jei dėl kokios nors priežasties jūs nepatenkinti 31 arba daugiau dienų po pirkimo naudojant multi-mokėjimo būdą (pavyzdžiui, kartą per mėnesį arba 3-užmokesčio), tiesiog grįžti visus produktus mes išsiųsti jums, ištrinti visus skaitmeninio vaizdo, garso, ir tekstiniai failai gavote iš mūsų, ir paprašyti bet kurios iš pirkimo kainos dalį grąžinti turite sumokėjo paskutinis 30 dienos. Mes grąžinsime, kad pirkimo kainos dalį.

Norint gauti pilną arba dalinį grąžinimą pagal šią politiką, fiziniai produktai turėtų būti vežamos savo lėšomis adresu žemiau išvardytų, turi įtraukti savo pirkimo informacija (pavyzdžiui, kaip jūsų kvito kopiją) kad mes galime padaryti grąžinimą, ir produktai turi būti geros prekinės būklės (I.E. galėtume parduoti juos, nes jie geros būklės). Grąžintos fiziniai produktai yra taikoma naujo gyvulių mokestį, tolygų 0% pirkimo kainos.

E-mail jūsų grąžinimo prašymai paremti[į]passive.com. Prašome įtraukti žodžius "Refund prašymas" temos eilutėje jūsų e-paštas.

Siųsti savo rašytinius prašymus grąžinamosios išmokos paštu:

Interneto rinkodaros Pte Ltd
175Bencoolen Gatvė, #07-02
Singapūras 189650

Norėdami padėti jums ir kitiems klientams geriau ateityje, mes prašome (bet nereikalauja) pasakyti, kodėl jūs norite grąžinti. Mes norime, kad patenkintų klientų.

Atminkite, kad klausia dėl grąžinimo, tačiau ir toliau naudotis produktų, įsigytų iš mūsų yra tas pats, kaip vagystė, o taip pat gali pažeisti taikomą intelektinės nuosavybės teisių įstatymą.

Tai Grąžinimas politika buvo paskutinį kartą atnaujintas 28-01-2015.

Autorinės teisės © Advokatų kontora Michael E. Jaunas PLLC, and licensed for use by the owner of this website at InternetMillionaires.com. Visos teisės saugomos. Jokia šio dokumento dalis negali būti nukopijuoti ar panaudoti niekam, išskyrus licencijos be raštiško autorių teisių savininkas.

Dalintis

Komentarai yra uždaryti.

© Autorinės teisės 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Visos teisės saugomos visame pasaulyje. Skyriaus interneto rinkodaros Pte Ltd.
Grąžinimas politika | Taisyklės ir naudojimo sąlygos