Over Ewen

Over Ewen Chia

Ewen Chia

Streven naar een extra inkomen te verdienen, Ewen Chia begon zijn eerste internet bedrijf in 1997.

Voor 5 volledige jaar, hij werkte aan zijn internet business part-time elke dag van 11:00 – 2ben terwijl een full-time baan.

Hij werd gemotiveerd om een ​​beter leven op te bouwen voor zijn gezin. Na jaren van doorzettingsvermogen en fouten, hij eindelijk de code gekraakt om internet succes en heeft niet terug sinds keek.

Wereld-gerenommeerde Internet Marketing Pioneer

 

Ewen Chia The World’s #1 Super Affiliate

Sinds de start als een internet marketing pionier in 1997, Ewen heeft een lange weg afgelegd.

Vandaag, hij is zeer gerespecteerde en beschouwd als een van de beste en meest authentieke internet marketing experts in de wereld.

Hij is ook erkend als 'S Werelds #1 Super Affiliate " en zijn naam is synoniem met Affiliate Marketing, maar dat is niet alles wat hij doet.

Ewen wordt vaak opgeroepen voor zijn ingenieuze advies op het gebied van social media, zoekmachine optimalisatie, online branding, e-mail marketing, product creatie en online conversie strategieën.

Sommige prestaties door de jaren heen

 

  • Gemaakt "Secret Weapon Partner", die een van de belangrijkste opleidingscentra veel "goeroes" werd kregen hun start van. Over 100,000 kopieën van het product is verkocht tot datum.
  • Lanceerde een online coaching programma, "Super Affiliate Klonen Program", dat een omzet van US $ 1,497 miljoen 36 uur.
  • Gemaakt "Autopilot winst" die een van de meest populaire internet marketing producten ooit werd. De site heeft een omzet van meer dan US $ 4 miljoen gegenereerd op basis van een ebook.
  • Gestart met een lidmaatschap site die geregistreerd 5,000+ betaalde leden in 48 uur.
  • Schreef een gedrukt boek dat werd #1 Internationale best verkochte boek in 24 uur.

Dit zijn slechts enkele van zijn projecten en je zult zeker zien meer van Ewen binnenkort!

Feit is, Ewen kan iemand of een bedrijf te leren hoe om gebruik te maken van het internet voor enorme winsten.

Veel van zijn leerlingen in staat waren om hun dag banen online te stoppen en hun eigen inkomen door zijn bewezen trainingen en lesmateriaal geweest.

#1 Internationale best-selling auteur

 

Ewen Chia Book "How I Made My First Million On The Internet and How You Can Too!"

In 2009, Ewen Chia lanceerde zijn eerste ooit gedrukt boek, “Hoe ik mijn eerste Miljoen op het internet en hoe u kunt ook!” bij www.InternetMillionaires.com/mmo.htm

Dit boek maakte internet marketing geschiedenis door als eerste ooit over de internet business en internet marketing voor de hit boeken #1 WERELDWIJD bestsellerlijsten op Amazon, Barnes & Edelen en andere online boekwinkels allemaal op hetzelfde moment - in slechts 24 uren van de lancering.

Ewen Chia Amazon Bestseller List Best Selling Author

International Speaker, Opvoeder en trainer

 

Donald Trump with Ewen ChiaEwen is ook een zeer gewilde internationaal spreker, reist de wereld motiveren ondernemers en het onderwijzen van de internet business. In feite, Hij heeft zijn kennis geleerd te over 13 landen wereldwijd!

Ewen heeft het podium gedeeld met experts zoals Sir Richard Branson, Anthony Robbins, Robert Kiyosaki, Tony Blair, T Harv Eker, Tom Hopkins, Bruin, Chris Garnder en Donald Trump, onder andere.

Ewen werd ook bekroond met 's werelds eerste internet marketing trofee, "World Internet Challenge". Dit was voor zijn live demo waar hij begon een nieuw internet bedrijf en maakte US $ 80.000 in de eerste 3 dagen ermee – alle voor een 1,000+ mensen sterke live publiek!

fbsmallContact maken met Ewen op Facebook nu: www.EwenChiaFans.com

Berichten getagd met 'systeem'

Reacties zijn gesloten.

© Auteursrecht 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Alle rechten voorbehouden Worldwide. Onderdeel van internet marketeer Pte Ltd.
Retourbeleid | Algemene voorwaarden