Maak noedels en geld verdienen online

He, Ewen Chia hier. LOL Ik weet. Hoe kan het maken van noedels worden zelfs op afstand met betrekking tot het maken van geld online…

Jongens, het is het proces niet de noedels. Laat me het verhaal te delen…

Een paar dagen geleden, mijn vrouw kocht een elektronisch noodle maker (ja, Er is zoiets!) met veel opwinding.

Natuurlijk, zijnde de handige man van het huis, I’ve to find out how the heck to make it work 🙂

ewen chia make money online

Wat je hierboven ziet is het eindresultaat, ja het werkte!

Dus hoe werkt dit heeft te maken met het maken van geld online??

Het kreeg me aan het denken, A LOT blijkbaar.

Waarom? Omdat het proces is hetzelfde.

Laten we nu kijken naar de les en de 3R Formule (ja Ik kwam met dit op de plek lol) slagen…

STEP #1: RESULTATEN

Voor wat we willen slagen in, Het helpt altijd om eerst weten wat de resultaten en eindresultaten u wilt krijgen van uw ventures.

Dit wordt ook wel “Resultaatgerichte denken” of “Resultaten van tevoren” zo populair gemaakt door mijn vriend en zeer slimme marketeer, Frank Kern.

Echter, aan mij, het maakt alleen maar zin om een ​​doel voor ogen hebben. Zonder precies te weten wat je wilt bereiken, je kan nooit daar komen. Ik praat over dit veel in mijn “Maak Miljoenen Online” boek!

Maak noedels: tot grote proeverij hebben, zelfgemaakte noedels voor u gedaan

Geld verdienen online: tot $ XXXX per maand maken!

Dus zodra we de uitkomst we verlangen hebt geïdentificeerd, we gaan naar de volgende stap…

STEP #2: RECEPT

In deze volgende stap, we dan bepalen en werken ACHTERUIT wat “ingrediënten” we nodig hebben om die specifieke eindresultaat we willen bereiken. Je moet weten wat er in de RECEPT 🙂

Maak noedels: meel, water, ei, sappen (facultatief)

Geld verdienen online: nis, product, website, verkeer (voorbeeld)

Nu is het stap 3…

STEP #3: PAS

Het woordenboek definieert het woord “verfijnen” als: naar brengen naar een fijnere staat of vorm

In deze laatste stap, wat wij willen doen is een manier om af te stemmen en eventueel fijn vinden “automatiseren” stap 2 dus het werkt als een goed geolied systeem dat we gemakkelijk kunnen volgen.

We willen altijd proberen om dingen makkelijker te maken door “automatiseren” het systeem zoveel mogelijk. Op deze manier, kunnen we meer en minder stress.

Maak noedels: De noodle making machine!

Geld verdienen online: Software, uitbesteden, etc.

Dus zoals je kunt zien, making noodles and making money online HAVE a lot in common 🙂

Hoop dat dit bericht gaf je een aantal goede ideeën over hoe om strategieën en plannen van uw internet business!

Binnenkort praten,

 

 

 

Berichten getagd met 'systeem'

3 Reacties

  1. Hallo Ewen Chia is het heel goed om te voldoen aan (Schrijven aan ) Ik heb een paar van uw producten gekocht, want eerlijk gezegd was ik echt onder de indruk hoe je begon te doen affiliate marketing. Het niet helemaal vloeiend Engels full-time werken en nog steeds het onderwijs van uw zelf hoe dit te doen, Ik wou dat ik had dezelfde aard van de resultaten die je had. Zelfs een tiende van dat ik zou blij zijn met. Mijn naam is Kenney Harris en ik woon in San Francisco , Californië. Ik heb hier gewoond 25 jaar , maar, Ik kom oorspronkelijk uit de East Coast, uit Massachusetts. Ik was een bakker voor 22 jaar of zo, totdat ik ging naar kleine knieoperatie hebben en ga een ziekte kunt u alleen in ziekenhuizen wordt MRSA genoemd. Het aan mij over gedood, Ik was in het ziekenhuis voor een jaar en een half . Ik kon niet lopen ,en dat echt me neer,maar, Ik bleef ernaar anf ik weer kan lopen. MAAR. vanwege de MRSA het verpestte mijn heup en ik moet heupoperatie hebben. Dus elke soort advies dat je me kon aanbieden zou zeer gewaardeerd worden. Als ik onder de knie krijgen van hoe een aantal van de producten die ik heb gekocht kan ik hopelijk mijn inkomen te verhogen tot een betere verzekering te kopen iimplement om het gedaan te krijgen terwijl ik nog jong genoeg om de operatie en de afkickkliniek fysiek,en om te beginnen met een leven again..So, Ik zal je niet vervelen meer, maar als je iets, dat kan bijdragen aan vermindering van het leren Ik zou het zeer waarderen alle adviezen die u zou me naar! Bedanken- u voor uw tijd , Met vriendelijke groet,Kenney Harris-San Francisco

  2. Ik denk dat het duurt een goed recept te volgen om goed voedsel of geld te verdienen online, zoals je zegt. Ik denk dat het ook zoals vissen. Je nodig hebt om een ​​school van vis in het meer, moet u ook het aas ze raken vinden. Wat werkt de volgende dag op een dag misschien verschillende. Zo, je moet plugin weg te houden. Ik ben een van uw filialen met Clickbank, net een paar van je aanbiedingen van vandaag. Ook Ewen, Ik ben een klant van jou en de liefde van uw producten. Wees voorzichtig en, kunt u altijd gezegend om niets minder dan wat het leven te bieden heeft. Met vriendelijke groet, Steve

  3. Ewen Support Team zegt:

    Dank uSteve! Het beste!

Laat een antwoord achter

© Auteursrecht 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Alle rechten voorbehouden Worldwide. Onderdeel van internet marketeer Pte Ltd.
Retourbeleid | Algemene voorwaarden