Online Marketing Secrets – Geheim #5 - Your Business Model

EwenChiaFoto Online Marketing Geheim Nummer Vijf:

Het draait allemaal om uw business model.


De snelste geld u kunt online maken, in termen van hoe snel je kunt beginnen met het maken van een full-time inkomen van uw eigen kennis, is vaak in diensten en consulting.

Als je een wanhopige markt die een bepaald type dienst of advies nodig heeft kunt vinden, kunt u enorme hoeveelheden geld te verdienen, omdat zoveel goeroes zal u vertellen, welke prijs mensen zullen betalen voor de how-to informatie, is slechts een tiende van wat ze zullen betalen om je het voor hen. Sommige mensen die bieden diensten online zijn vaak in staat om klanten te krijgen binnen enkele dagen na de opening van hun online deuren.

Online marketinggeheim #5 - Your Business ModelHet probleem met deze, natuurlijk, is dat je dan beperkt door de hoeveelheid tijd die je hebt elke maand.

Er zijn maar zoveel uren in een maand. En als je boek zelf vast, zelfs met verwijzingen van tevreden klanten, je zult nog steeds een bovengrens aan hoeveel geld u kunt maken. Het verhogen van uw tarieven zou je meer geld, maar je zult nog steeds een bovengrens aan uw inkomen.

Een eenvoudiger model is om te creëren, massa te produceren en verkopen van uw eigen informatieve product. Makkelijker te maken, mogelijk meerdere mensen te dienen tegelijk, en de enige beperking om uw inkomen is hoe goed je de markt.

Het is nog steeds niet het beste model van een internet bedrijf. Voor het beste model, wil je een methode om het creëren van een tevreden klant die zal houden over en betaalt u maakt.

 

 

 

Berichten getagd met 'systeem'

Laat een antwoord achter

© Auteursrecht 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Alle rechten voorbehouden Worldwide. Onderdeel van internet marketeer Pte Ltd.
Retourbeleid | Algemene voorwaarden