Live in Hanoi, Vietnam!

EwenChiaFotoHallo allemaal, Ik ben net terug uit Hanoi, Vietnam voor mijn seminarbedrijf en het was een geweldige ervaring!

Het is de eerste keer ooit dat ik daarheen ging en het was inderdaad een levensveranderende reis. Het opende mijn ogen voor het leven in een totaal vreemd land en de mensen daar zijn erg warm en aardig.

Ik heb veel vrienden gemaakt. Afgezien van de zakelijke aspecten, kunnen reizen en verschillende landen en culturen zien is een levensverrijkende ervaring.

Het is goed voor de ziel. Je moet ook altijd plezier hebben, ook al werk je misschien heel hard.

Het seminar zelf was zeer succesvol, met meer dan 800+ aanwezige mensen! Er waren ook veel media- en tv-interviews. Ik moest een vertaling maken, wat hard werken was, maar het is de moeite waard.

Ik voel me zeer gezegend dat ik mensen over de hele wereld kan helpen en ondernemerschap en vrijheid kan stimuleren.

Hier is een korte videoclip van het evenement:

Hier zijn enkele prachtige foto's om met jullie te delen:

ewen chia in hanoi, vietnam

Bij mij kun je meer krijgen Facebook pagina.
Geniet van de foto's!

 

 

 

Berichten getagd met 'systeem'

17 Reacties

  1. Le Thuy Hanh zegt:

    Marketeers in Vietnam willen u bedanken voor uw geweldige gesprek. We hebben veel aantrekkelijke en praktische informatie geleerd. Wij wachten op uw workshop in juli volgend jaar . Wij geloven dat we na de workshop 1000,-/USD/maand zullen verdienen. Bedankt voor de eerste keer dat je naar Vietnam komt.

  2. Ewen zegt:

    Graag gedaan, bedankt voor je bericht.

  3. Whitney zegt:

    Het zijn prachtige foto's Ewen!

  4. Ewen zegt:

    Bedankt Whitney!

  5. Ibrahim zegt:

    Hi Ewen, bedankt dat je dit met ons deelt. Tussen haakjes, is dit hetzelfde seminar als Secrets of the Internet Business Program dat u in de sporen gaat geven op de 17-18 Juli 2010? Dank.

  6. Ewen zegt:

    Hoi, ja, het is hetzelfde seminar “Geheimen van internetzaken”. Tot snel!

    Ewen

  7. DocMercer zegt:

    Hoi, Ewen. Door je jarenlang in de gaten te houden, via talloze lijsten en producten van jou, Ik ben gaan inzien dat je echt een bijzonder persoon bent… een echte ambassadeur van goede wil.

    Terwijl je een aantal diepgaande berichten op deze site hebt geplaatst, deze over je bezoek aan Hanoi ontroert me op een andere manier.

    Ik verliet Vietnam 1968.

    Hoewel jong en naïef in die tijd, Naast de verwarring voelde ik een groot medeleven en zelfs bewondering voor de bevolking van Vietnam.

    De ervaring zette mij op mijn eigen spirituele reis.

    In de tussenliggende decennia heb ik hard gewerkt om mezelf te genezen en genezende energie naar alle mensen en het hele land van Vietnam te sturen.

    Terwijl ik erop vertrouw dat ik op een bepaald niveau enig verschil heb gemaakt, en blijf licht en liefdesenergie sturen naar de bevolking van Vietnam, het verwarmt mijn hart om te zien dat je op een ‘praktische spiritualiteit’ manier bijdraagt.

    Bedankt dat je jezelf bent, Ewen… voor het vinden van je pad en het met zoveel moed bewandelen ervan… omdat je een echte ambassadeur van het licht bent.

    DocMercer

  8. Ewen zegt:

    Hallo DocMercer,

    Dank, Vietnam is een bijzondere plek. Jij doet ook geweldige dingen. Hoe klein of groot ook, alles telt.

    Ewen

  9. KONINGEN zegt:

    hallo Owen,
    Zegen zij vandaag voor mijn komst om te zien waar ik met u kan communiceren. Ik ging naar een seminar bij mij in de buurt en de nadruk die op jou werd gelegd vond ik geweldig. Ik besloot je naam te googlen en zo kwam ik op deze site. Sorry, Mijn verzoek komt misschien niet overeen met waar deze site over gaat.
    Alsjeblieft, Ik wil graag dat je naar mij luistert. Ik ben vandaag op het grootste deel van uw site geweest, Ik heb meer dan 10 uur doorgebracht, maar aangezien ik uw persoonlijke e-mailadres niet heb, Ik besloot mijn verzoek via deze sitecommentaar in te dienen. ik zit op een middelbare school, Het betalen van mijn schoolgeld is een touwtrekken geweest, maar toen ik een gratis seminar bijwoonde waar ik over jou hoorde, Ik besloot je te schrijven.
    mijn verzoek is dit: Alsjeblieft, ik wil graag dat je me helpt met een e-boek voor internetzaken dat ik zal toepassen. Het is een idee om wat geld te verdienen voor mijn school. zakelijk als: enquête of enig werk thuis. het zal mij een heel eind helpen om wat geld te verdienen om mijn schoolgeld te betalen. Zoals ik nu tegen je praat, Over twee maanden loopt het semester ten einde, en dan moet ik mijn examens afleggen, maar dat zal ik niet doen als ik mijn kosten niet betaal.
    Ik zal onmiddellijk actie ondernemen tegen elk bedrijf dat u mij heeft laten zien. Ik zal blij zijn als mijn verzoek wordt ingewilligd. bedankt en blijf gezegend.
    koningsja.
    mijn email is: kingsnelson@gmail.com

  10. lang zegt:

    Hoi, Ewen!
    Ik heb veel over je gehoord. Je bent de beste online marketeer ter wereld.
    Ik kom uit Vietnam. Zoals zoveel mensen hier, Ik wil online geld verdienen. Maar ik weet niet hoe ik het moet doen.
    Kunt u mij de weg wijzen?? En uw idee over online marketing in Vietnam?
    Bedankt voor het helpen!

  11. Ewen Chia zegt:

    Hoi Lang, je kunt mij komen zien tijdens een preview op 14 juli! Schrijf je gewoon in via http://www.babylons.com.vn

  12. Viktor Schmid-Bielenberg zegt:

    Ewen-

    Ik ben ervan overtuigd dat er meer is dan de materiële wereld. Er is een spirituele dimensie die we negeren. Ook al ben ik een medisch wonder en heb ik voortdurend pijn, Ik ben een extreem gelukkig mens. Natuurlijk is het fijn om een ​​huis te hebben van waaruit we de Smokies kunnen zien, en ons balkon kijkt uit op een meer 12 meter verderop.

    Maar heb je ooit iets gekocht, waren opgewonden voor een paar weken, misschien maanden, en toen werd het oud. Als je met al je macht gelooft, dat er een God is die echt van je houdt! Zozeer zelfs, dat Hij Zijn enige Zoon heeft gezonden, Jezus Christus, om namens ons een offer te zijn. Omdat we de geboden niet kunnen onderhouden, wij zouden veroordeeld worden (een eeuwige scheiding van God), maar waarbij Christus onze zonden op Zich heeft genomen, God ziet mijn zonden niet meer, noch die van jou, als je jezelf er maar toe kunt brengen om op je knieën te gaan, en Christus erkennen als uw Heer en Verlosser.
    Logisch, wat is het nut van het leven, als dat alles is. Stof keert terug naar stof, om nooit meer gezien te worden – zou dat niet triest zijn! Een erfenis die snel vergeten wordt. Maar door Christus, het leven gaat door, hierna en voor de eeuwigheid!
    Wat een geruststellende gedachte. Lees je Bijbel, begin met Johannes, of een heel moeilijk boek, Hebreeën, geschreven door een Hebreeër!

    God zegene,

    Je vriend, Victor

  13. Viktor Schmid-Bielenberg zegt:

    Sorry,

    Mijn Duits kwam door: Correctie, De tweede zin zou daar moeten beginnen.

    Victor

  14. Vietnam-boeking zegt:

    Ik denk dat het erop lijkt dat Vietnam zich nu klaarmaakt voor een nieuwe oorlog…een cyberoorlog op internet hahaha. Goed, een Expert-alliantie met Ewen is in ieder geval een goed begin.

  15. http://vietnambooking.info zegt:

    Ik denk dat het erop lijkt dat Vietnam zich nu klaarmaakt voor een nieuwe oorlog…een cyberoorlog op internet hahaha. Goed, een Expert-alliantie met Ewen is in ieder geval een goed begin.

  16. phamdiehuyen_01 zegt:

    phamdieuhuyen_01@yahoo.com
    ik kom uit Vietnam. Ik spreek Engels en Chinees, Aangenaam

  17. zegen zegt:

    Hoi, Ewen!
    Ik heb veel over je gehoord. Je bent de beste online marketeer ter wereld.
    Ik wil per e-mail contact met u opnemen. Kun je me je email adres geven?
    Dankjewel.

Laat een antwoord achter

© Auteursrecht 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Alle rechten voorbehouden Worldwide. Onderdeel van internet marketeer Pte Ltd.
Retourbeleid | Algemene voorwaarden