Retourbeleid

U zult helemaal gek op onze producten en diensten.

Echter, je bent volledig beschermd door een 100% geld-terug terugkeerbeleid.

Hier is hoe het werkt…

Als om welke reden u niet tevreden op elk moment tijdens de eerste 30 dagen na aankoop, gewoon terug alle producten die wij naar u verzonden, alle digitale video te verwijderen, audio, en tekstbestanden die u van ons verkregen, en vragen om een ​​volledige terugbetaling. Je krijgt je geld terug te krijgen. Dat is een stevige belofte en commitment.

Als om welke reden u ontevreden bent 31 of meer dagen na aankoop van het gebruik van een multi-betaling optie (zoals maandelijks of 3-pay), gewoon terug alle producten die wij naar u verzonden, alle digitale video te verwijderen, audio, en tekstbestanden die u van ons verkregen, en vragen om een ​​terugbetaling van een deel van de koopprijs die u in de laatste hebben betaald 30 dagen. We zullen terugbetalen dat gedeelte van de koopprijs.

Met het oog op een volledige of gedeeltelijke terugbetaling te verkrijgen onder deze polis, fysieke producten dienen te worden verscheept op uw kosten naar het onderstaande adres, moet uw aankoop informatie bevatten (zoals een kopie van uw ontvangstbewijs) zodat we een terugbetaling kan maken, en de producten moeten in handelskwaliteit conditie (Dit wil zeggen. we ze konden verkopen omdat ze in goede staat). Teruggekeerd fysieke producten zijn onderworpen aan een re-stocking fee gelijk aan 0% van de aankoopprijs.

E-mail uw terugbetaling verzoeken om ondersteuning[bij]passive.com. Gelieve de woorden "Refund Request" in de onderwerpregel van uw e-mail.

Stuur uw schriftelijke verzoeken om terugbetaling per post naar:

Internet Marketeer Pte Ltd
175Een Bencoolen Street, #07-02
Singapore 189650

Om u en andere klanten in de toekomst beter, wij vragen (maar niet nodig) dat je ons vertellen waarom je wilt een terugbetaling. We willen tevreden klanten.

Vergeet niet dat het vragen om een ​​terugbetaling, maar blijven de bij ons gekochte producten gebruiken is hetzelfde als stelen en kan ook in strijd toepasselijk recht van intellectuele eigendomsrechten.

Dit Returns Policy is voor het laatst bijgewerkt op 28-01-2015.

Copyright © advocatenkantoor van Michael E. Jonge BVBA, en gelicentieerd voor gebruik door de eigenaar van deze website op InternetMillionaires.com. Alle Rechten Voorbehouden. Geen enkel deel van dit document mag worden gekopieerd of gebruikt worden door iemand anders dan de licentiehouder, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de eigenaar van het auteursrecht.

Berichten getagd met 'systeem'

Reacties zijn gesloten.

© Auteursrecht 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Alle rechten voorbehouden Worldwide. Onderdeel van internet marketeer Pte Ltd.
Retourbeleid | Algemene voorwaarden