Körülbelül Ewen

Körülbelül Ewen Chia

Ewen Chia

Arra törekedve, hogy keresni egy extra jövedelmet, Ewen Chia kezdte az első internetes üzleti 1997.

Mert 5 teljes év, dolgozott a internetes üzleti részmunkaidős minden nap 11:00 – 2am, miközben egy teljes munkaidős állást.

Ő az motiválta, hogy egy jobb életet családja. Miután évekig a kitartás és a hibákat, végül megfejtette a kódot internet siker, és nem nézett vissza óta.

Világ-renowed Internet Marketing Pioneer

 

Ewen Chia The World’s #1 Super Affiliate

Mivel kezdő, mint egy internetes marketing úttörője 1997, Ewen már hosszú utat.

Ma, ő magasan tartani, és tekinthető az egyik legjobb és leghitelesebb internet marketing szakértő a világon.

Ő is elismert "A világ #1 Super Affiliate " és az ő neve egyet jelent affiliate marketing, bár ez nem minden, amit csinál.

Ewen gyakran felkérik az ő zseniális tanácsot területén a közösségi média, kereső optimalizálás, Online branding, e-mail marketing, termék létrehozása és online konverziós stratégiák.

Néhány Eredmények Az évek során

 

  • Teremtett "Secret Affiliate Weapon" vált az egyik fő képzési helyszínek sok "guru" van a start-re. Felett 100,000 példányban a termék eladását, amíg időpontot.
  • Elindított egy online coaching program, "Super Affiliate klónozás Program", hogy árbevételt US $ 1,497 millió 36 óra.
  • Teremtett "robotpilóta nyereség" vált az egyik legnépszerűbb internetes marketing termékek valaha. Az oldalon generált forgalma több mint US $ 4 millió egy ebook.
  • Indított a tagság weboldal, regisztrált 5,000+ fizetett tagokat a 48 óra.
  • Írt kötetek, amelyek lett #1 Nemzetközi bestseller könyvet 24 óra.

Ez csak néhány saját projektek, és akkor biztosan látni többet Ewen hamarosan!

Tény,, Ewen lehet tanítani bárki vagy bármilyen cég hogyan képes mozgósítani az interneten hatalmas nyereség.

Sok tanítványa volt képes leszokni a napi munkát, és a saját jövedelem online az ő kipróbált képzési és oktatási anyagok.

#1 Nemzetközi bestseller szerzője

 

Ewen Chia Book "How I Made My First Million On The Internet and How You Can Too!"

-ban 2009, Ewen Chia indult élete első nyomtatott könyvével, “Hogyan készült My First Million az interneten, és hogyan is!” at www.InternetMillionaires.com/mmo.htm

Ez a könyv készült internet marketing története azzal, hogy az első könyv a internetes üzleti és internet marketing, hogy elérje a #1 WORLDWIDE bestseller listák Amazon, Barnes & Nemesek és más online könyvesboltok minden ugyanabban az időben - csak 24 óra elindítása.

Ewen Chia Amazon Bestseller List Best Selling Author

Nemzetközi hangszóró, Oktató és tréner

 

Donald Trump with Ewen ChiaEwen is rendkívül keresett nemzetközi előadó, utazik a világban motiváló vállalkozók és tanítás az internetes üzlet. Valójában, tanította tudását fölött 13 országban világszerte!

Ewen megosztotta a színpadot szakértők, mint Sir Richard Branson, Anthony Robbins, Robert Kiyosaki, Tony Blair, T Harv Eker, Tom Hopkins, Barna, Chris Garnder és Donald Trump, többek között a.

Ewen is elnyerte a világ első internetes marketing trófeát, "World Internet Challenge". Ez volt az ő élő demo, ahonnan elindult egy új internetes üzleti és tett US $ 80,000 első 3 nap azzal – minden előtt egy 1,000+ ember erős élő közönség!

fbsmallKapcsolatba Ewen a Facebook-on most: www.EwenChiaFans.com

Ossza meg

Hozzászólások lezárva.

© Copyright 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Minden jog fenntartva világszerte. Egy osztály Internet Marketer Pte Ltd.
Visszaadja Policy | Feltételek és felhasználási feltételek