Online Marketing titkai – Titok #6 - Profit From The Secrets már jól ismert

EwenChiaPhoto Online Marketing Secret Number Six:

Ha ez titok, hogy valakinek is profitálhat belőle!


Miután voltunk internetes marketingszakemberek egy ideje, válunk elcsigázott. Azt feltételezzük, hogy csak azért, mert tudjuk, hogy az eredményeket a jobb oldalon, és a Google tetejére állnak hirdetések, mindenkinek tudnia kell. Azt gondoljuk, hogy nem is lehet más személy tudtunk felvilágosítani, hogy a pénzt eladásából származó egyéni hirdetések.

Azt is hajlamosak azt hinni, hogy nincs új ötletek odakinn, és hogy az összes titkot, hogy ismert legyen az online vagy lehet mentesnek találtak, vagy már tárgyalt.

Semmi sem áll távolabb az igazságtól.Online Marketing titkai - Titok #6 - Profit From The Secrets már jól ismert

Bár ez általában nem a legnagyobb ötlet a me-too termék vagy téma, hozhat létre termékek a kezdőknek, közbülső, vagy szakértői szinten.

Csak győződjön meg róla, hogy néz ki, hogy az emberek, akik többet tud a témáról, hogy segítsen, és tanácsot ad, és a cél a helyszínen az emberek felé, akik az új, hogy a tudás.

Valószínűleg több száz “hogyan lehet a forgalom a honlapon” termékek a piacon, sokan írják az emberek, akik nem rendelkeznek kipróbált és bizonyított eredmények. Ez az, ahol fülkékben fontossá vált újra.

Több tucat könyveket, Videók és szalagok blogírás. Ha speciális ismeretek, eladni egy hiánypótló. Ápolók valószínűleg speciális ismereteket az orvosi területen, és ez a piac egy blogolás megoldást, hogy van értelme az orvosok magánpraxist, például.

A következő alkalommal, amikor keres egy terméket létrehozni, vagy egy hiánypótló lenni, és úgy gondolja, “Oh, már mindenki tudja róla.” Gondold újra.

Jobb ebben a pillanatban, Tud valamit valaki nem.

A trükk az, hogy kitaláljuk, mi az “dolog” van.

 

 

 

Ossza meg

Hagy egy Válaszol

© Copyright 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Minden jog fenntartva világszerte. Egy osztály Internet Marketer Pte Ltd.
Visszaadja Policy | Feltételek és felhasználási feltételek