Online Marketing titkai – Titok #17 - Az Offline nyomon követése

Ewen Chia fotó Az online marketing titkos száma: tizenhét:

Az offline nyomon követés erősíti az online marketinget.


A marketing az Ön online marketingesként végzett munkájának óriási részét képezi, definíció szerint. (Hogy mennyit, azt a sorozat következő részében fogjuk áttekinteni.) A marketing munkájának része a termék elkészítése, szolgáltatások vagy márka kiemelkedik a tömegből.

Az egyik legjobb módja annak, hogy Ön mássá váljon, ha offline módszereket használ a legjobb ügyfelek vagy potenciális ügyfelek nyomon követésére.

Ha egyszer ismétlődő kliense van, okos módja annak, hogy vásárlásban tartsa őket, ha felveszi őket az ügyfelek listájának szuper-elit csoportjába, amelyeket az offline világban követ.

Hogyan teheted ezt?Online marketing titka #17 - Az Offline nyomon követése

Az elit csoport különleges ajánlatait képeslapon küldheti el, vagy küldjön nekik speciális leveleket a touch base-ra, vagy ingyenes ajánlatokat kapjon. Személyesen találkozhat velük a körzetükben tartott szemináriumokon. Írjon egy fizikai könyvet, és adja el az Amazonon, hogy szélesebb közönséget érjen el.

Ennek másik módja az, hogy ösztönözze őket arra, hogy az Ön anyagait offline világukba vigyék. Készítsen fizikai termékfrissítéseket az online e-könyvek mellett. Alakítsa át podcastját CD-vé, és küldje el ingyenesen a legjobb vásárlóinak.

Készítsen egy MP3 terméket CD-vé, és adja el ennek a csoportnak korlátozott mennyiségben. Készítse el hírlevelének speciális nyomtatott változatát, és küldje el ügyféllistája azon csoportjának, amelyik a legtöbb pénzt költi Önnel..

Minél inkább a mindennapi élet része vagy, annál közelebb kerül ahhoz, hogy népszerűvé váljon a piacon.

 

 

 

Ossza meg

Hagy egy Válaszol

© Copyright 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Minden jog fenntartva világszerte. Egy osztály Internet Marketer Pte Ltd.
Visszaadja Policy | Feltételek és felhasználási feltételek