Online Marketing titkai – Titok #25 - Bízza és automatizálják

Ewen Chia fotó Online Marketing Secret száma 25:

Kiszervezik és automatizálják a nagyobb bevétel.


Egy bölcs ember egyszer azt mondta, hogy nincs értelme, hogy gazdag, ha még dolgozni egész idő. Akkor, természetesen, várhatja el, hogy elfoglalt, mint az egyik az internet legjobb keresők, de ez nem lehet, mert nincs más választása.

Automatizálja az üzleti szabadít meg akár tudja, hogy más dolog, mint a marketing, és segít koncentrálni az idejét más tevékenységeket, amelyek a magasabb profit, mint, például, olvasás e-mail. Online marketing titka #25 - Bízza és automatizálják

Ha tud felvenni valakit, hogy csinál egy feladat az Ön számára, hogy jobban menne, gyorsabb, vagy több idejük van, Nem riadnak vissza outsourcing. Ha ez azt jelenti, bérbeadása vezetői asszisztens, csináld.

Ha ez azt jelenti, felfogad egy főiskolai hallgató, hogy nem a cikk marketing, ez rendben van. És ha kell felvenni egy programozó írni a kódot a szoftver projekt, hát, jobb nekik, mint amennyit.

Minél több időt talál költeni, hogy mit tesz a legtöbb pénzt, annál gyorsabban lehet növelni a bevételt.

 

 

 

Ossza meg

Hagy egy Válaszol

© Copyright 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Minden jog fenntartva világszerte. Egy osztály Internet Marketer Pte Ltd.
Visszaadja Policy | Feltételek és felhasználási feltételek