Visszaadja Policy

Majd imádom a termékek és szolgáltatások.

Viszont, te teljesen védett a 100% pénz-visszafizetési visszatérési politika.

Itt van, hogyan működik…

Ha valamilyen oknál fogva elégedetlen során bármikor az első 30 napon belül vásárlás, egyszerűen küldje vissza az összes termék mi szállítjuk Önnek, törölje az összes digitális video, hang-, és a szöveges fájlokat kapott tőlünk, és kérje a teljes vételárat. Majd visszakapja a pénzét. Ez egy határozott ígéretet és elkötelezettség.

Ha valamilyen oknál fogva elégedetlen 31 vagy több nap megvásárlása után egy multi-fizetési lehetőség (például havonta vagy 3-pay), egyszerűen küldje vissza az összes termék mi szállítjuk Önnek, törölje az összes digitális video, hang-, és a szöveges fájlokat kapott tőlünk, és kérni a visszatérítést bármely részének a vételár már kifizette az utolsó 30 nap. Mi visszatérítjük azon része, amely a vételár.

Annak érdekében, hogy a teljes vagy részleges visszatérítésére e politika keretében, fizikai termékek kell szállítani a saját költségén, hogy az alább megadott címen, tartalmaznia kell a vásárlást információk (mint például a igazolásával) így tudjuk, hogy a visszatérítés, és a termékeket kell a forgalomképes állapotban (Vagyis. tudtuk értékesíti őket, mert ők jó állapotban). Vissza a fizikai termékek vannak kitéve-állomány megfelelő díjat 0% A vételár.

E-mail a visszatérítési kérelmet, hogy támogassa[at]passive.com. Kérjük, hogy a "visszatérítés kérés" a tárgy mezőben az e-mail.

Küldjön egy írásos visszatérítési kérelmet postai úton:

Internet-forgalmazója Pte Ltd
175A Bencoolen Street, #07-02
Singapore 189650

Hogy Önt és egyéb ügyfelei jobban a jövőben, kérünk (de nem igényelnek) hogy mondja el, miért akar egy visszatérítési. Szeretnénk elégedett ügyfél.

Kérjük, ne feledje, hogy kér egy visszatérítést, de továbbra is használja a termékeket vásárolt tőlünk egy és ugyanaz, mint a lopás, és akkor is megsérthetik a vonatkozó szellemi tulajdonjogok törvény.

Ez a garancia Policy utolsó frissítésének 28-01-2015.

Minden jog fenntartva © Ügyvédi Iroda Michael E.. Fiatal PLLC, és használatát engedélyezte az a tulajdonosa ennek a honlapján InternetMillionaires.com. Minden jog fenntartva. Nem része a jelen dokumentum másolható vagy használt bárki más, mint az engedélyes nem kifejezett írásos engedélye a szerzői jog tulajdonosa.

Ossza meg

Hozzászólások lezárva.

© Copyright 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Minden jog fenntartva világszerte. Egy osztály Internet Marketer Pte Ltd.
Visszaadja Policy | Feltételek és felhasználási feltételek