Akkor lehet egy vállalkozó!

EwenChiaPhotoAzt hiszem, mindenki szeretne vállalkozóvá válásra, és legyen a saját főnöke, ez az az út, amit szocializálódott, mivel a fiatal. A mag elültetése régen.

Dolgozó 9-5 Munka nem rossz, Én tartottam pozíciók különböző multinacionális cégek számára 8 évvel korábban jön ki a saját. Én élvezem az irodai környezet, és sok barátot.

Semmi sem fogható, amelyek a vállalat a jó kollégák, ebédek és pletykálnak.

Után 5 évnyi magam ura, Még mindig hiányzik a kollégáim és a szebb szempontból a vállalati környezetben.

Dolgozik más emberek lényegében egy tranzakció, ahol kereskedési idő arány. Túl sok ember éget el az életüket csinálja. Ez nem lehet a helyzet.

Mindannyian vállalkozók vagyunk a szíve – Mindenki egyedi, saját ötletek és erősségei!

Kérdés, hány ember valójában elég bátor, hogy folytassák az álmokat?

Mi csak egy van LIFE, és ez egy rövidet.

Az idő múlásával, mint a golyó.

Előfordul, hogy a félelem a bizonytalanság és kiköltöznek a komfort zóna hogy maradjunk ilyenek vagyunk…örökre.

Kitörjön, és elérni az álmaidat. Ez az egyetlen módja annak, hogy lépjenek előre, és élni az életet a boldogság és a szabadság.

Üldözés után az álmok és vágyak akkor volt, mint egy gyerek – ez soha túl késő.

“Semmi sem változik, amíg valami változás.”

 

Eszébe jut, Már csak egy életed van ezen a földön, és az idő gyorsabban, mint gondolnád…

Hajrá baba.

 

 

 

Ossza meg

127 Hozzászólások

  1. Jack Dillard mondja:

    Kedves Ewen Chia,

    Én haveing ​​baj kezdetekhez,

    Mivel én vagyok a nubbie & vásárolt AutoPilotProfits 5 vagy 6 alkalommal a múltban az Ön és a többi perple hirdet meg,

    De nem tudom, hogy ez megy,Tudsz vagy egy segítsen nekem, hogy ez működik?

    Vettem tegnap újra 07/10/10 együtt reaale rights.ClickBank rendelés # VW8DNEVW

    Mivel én vagyok a nubbie és visszavonult a feleségem a többit otthon folyik 3 év.

    Ő már ki-és a kórház 5 vagy 10 évvel azelőtt, hogy.(a varratok, mint a valaha)

    És felszaladt elég nagy számlát,amit szeretnék, hogy fordítson le,valamint Dr.& egyéb számlák.
    Azt hittem, láttam valamelyik oldalát, ahol Sayed tegyük mindezt az Ön számára,mint én vagyok a nubbie elvesztettem, mielőtt tudtam kihasználni azt.
    Hadd tudja, az összes potulars kérjük.
    Jack Dillard
    jwd2006@sbcglobal.net
    Ph. #(559)237 5244

  2. Kelechi Joshua N. mondja:

    Ez egy üdítő kéri azokat is "kíváncsi’ merre kell menni az oka az élet és a karrier.

    Inspiráló elég ébredni, hogy a gyenge haldokló óriás bennünk.

    Az első alkalommal látta írsz inspiráló bár, LOL.

    Valaki azt mondta, a vállalkozás nem mindenkinek – és azt hiszem, így. Ahogy mondani: “valakinek meg kell csinálni a munkát”. Sok kényelmesek dolgozik a 9-5 dolog, mellett: kell mindannyiunknak lesz Entrepreneur, nemzeti / kormányzati intézmények nem élnek túl sokáig. Ugye a dolog?

    De nekem – vagyok egy rohadt Vállalkozó, és soha nem lenne fordítva.

  3. Ayodeji mondja:

    ez szép, hogy ezen az oldalon , szép munka chia

  4. Am mondja:

    Kedves Ewen,
    Tényleg kedves, hogy megosszák a személyes gondolatait és törekvéseit a us.I annyi szeretet, ahogy ossza meg point.when megyek át az egyik a jelentés, hogy az online szerint, ha valaki az üzleti online marketing, jelentős részét a jövedelem származik majd a képességét, hogy minőségi tartalom és termékeket a market.To kell folytatni…….
    Nem kockázati nincs nyereség! És ön nagyon őszinte, hogy az út nem sima, és bizonyos. De a kitartás kifizetődik rengeteg az Ön számára.
    Jól sikerült, és gratulálok az nagy eredmény. God Bless.

    Am

    Valaki azt mondta, a vállalkozás nem mindenki számára -, és azt hiszem, így. Ahogy mondani: "Valakinek meg kell tennie a munkát". Sok kényelmesek dolgozik a 9-5 dolog, mellett: kell mindannyiunknak lesz Entrepreneur, nemzeti / kormányzati intézmények nem élnek túl sokáig. Ugye a dolog?

    De nekem - vagyok a rohadt Vállalkozó, és soha nem lenne fordítva.
    #

  5. Tera Farber mondja:

    Eltévedtem a háttérzene sokáig, csak szép! Ez az első alkalom,Úgy érzem I'v megüt egy valós üzleti tőled, után 10 év borzalmas csalások és pénzt veszít. Vettem a Auto Pilot vagyok, de egy nehezen hogyan kell kezdeni, hogy ténylegesen végrehajtja. Talán mert én vagyok az én késő 60-as és nem számítógép hozzáértés, de OMG Azt akarom, hogy sikerül annyira.

  6. Cs NGUYEN ANH mondja:

    Van egy hapy nap!

    Te jó ember, Szeretem a zenét . köszönöm

    koca sok jó nap .I remény, hogy hamarosan a

    Vietnam

    Remélem, hogy hamarosan találkozunk Vietnamban.

  7. Annegrete mondja:

    Le a kalappal…. Ez az oldal csak sooo szép….

  8. Ian mondja:

    hi Ewen! Most találtam affiliate marketing végén július. Ennyi googling a hiteles emberek, akiket fel bizalom,találtam meg az első listámon. ez már 2 hét óta kerestem ismeretek affiliate marketing, és azt akarom, hogy többet. Én még egy főiskolai hallgató, és én nem engedheti meg magának a anyagok. DE,az ingyenes könyveket és hírlevelek nagy segítséget irányadó egy újszülött, mint én. Azt várom, hogy kap másolatot az anyagokat, és hamarosan indul a saját internetes vállalkozás. Lehet, hogy nem rendelkezik ezekkel dollárt most,de amint azt találni az eszközöket, hogy ez,Hozom a anyagok. apropó,Én vagyok a Fülöp-szigeteken. “Üdvözöljük és köszönjük, Ewen Chia!” – Köszönjük Ewen Chia!

  9. Rashid mondja:

    Hi Ewen,

    Én ritkán dicsérik az emberek & Soha so.but az Ön esetében ez exceptional.I vettem egy pár a terméket & úgy tűnik, teljesen perfect.your tanítás azonnal a lényegre & könnyen implement.I'm összesen újszülött & most már van, hogy a kiindulási pont & Tudom, hogy hol start.For bármely kezdőt mint én,Én szigorúan ajánlom, hogy a coaching a Ewen.The dolog “IT WORKS”.

    Támogatjuk Önt egészen Ewen.

  10. Ewen mondja:

    Hi Rashid, Köszönöm a kedves szavakat!

    Ewen

  11. Michael mondja:

    Mindig is megérintett az életemet, mivel 2007 amikor elkezdtem online marketing. Ön újszülött bankautomata került kapcsán ismerkedtem meg, ahol most vagyok. Ma, Azt, hogy valami tisztességes 5 ábra jövedelem online.

    A forgalmat a site / blog segítségével: http://www.blast4trafficnow.net/

  12. Károly mondja:

    Ewen az egyik srác, akik ott van keepin ez igazi akkor nem kell válaszolni megjegyzéseket a blogjában azt nagyon könnyen lehet, hogy valaki figyelemmel kíséri, hogy neki, de ő inkább tartsa a kezét a módszerrel megy mindig ad vissza fog Soha nem felejtem el, honnan jött, csak azért, mert ő ért el ilyen sikert le a kalappal neked Ewen, köszönöm keresem ki a srácok, akik csak most kezdődött

  13. Jacquee mondja:

    Ewen Chia, a listán volt az egyik első feliratkozást Nem mondom, hogy milyen régen. Mindig piacra inkluzív módon, szálloda minőségi ingyenes képzést a affiiates és a lista tagjai. Nagy tartalmat.
    Mehetek tovább és tovább…. Ez nagyszerű, hogy egy személyes oldalon van. Úgy érzem, jól ismerlek.

  14. Ewen mondja:

    Köszönet Charles és Jacquee és mindenkinek, aki írt egy megjegyzést! Nehéz nekem, hogy válaszoljon minden észrevételt, de én nem olvastam mindet.

    Köszönöm még egyszer, Megtisztelve érzem magam,.

    Ewen

  15. Rina mondja:

    Tudod,, Láttam a linket, és véletlenszerűen úgy döntött, hogy a videó lejátszása. Csak azt akarom, hogy tudd, hogy telibe talált, és úgy döntött, a szavakat bölcsen, mert ez mind igaz. Ezt teszi, akkor minden sokkal valóságosabb és a pénz nem minden, hogy szabadságot ad, de nem, ha éppen egy rab a saját szívét….. Akkor menj ki és vedd el, mert csak egyszer élünk, és az élet igazán, hogy rövid!!

  16. Eric Breeze mondja:

    Hi ismét Ewen,
    Csak azt akartam mondani Hi, hogy én minden idők mentor és azt mondani, hogy én is nagy rajongója a feltörekvő Chris Farrell.His videókat a szerzés forgalom a Facebook awsome!

    legmelegebb tekintetében
    Eric 🙂

  17. Jeff Koh mondja:

    HI Ewen, Én véletlenül rábukkantak a webhely, és én nagyon magával ragadott a zene. Van egy nagy telek itt!

  18. Szerelem mondja:

    Hi Ewen,
    Tudom, hogy ez a személyes fórum, de nem tudja, hol máshol Tegye fel kérdését a termékeket, így remélem, ez rendben van. Én vásárol 24 órás Internet Business és csoda, hogy van-támogatást, ami vele–email, telefon, vagy fórum? Köszönet!
    Szerelem

  19. Tony N. mondja:

    Tudod, mióta megvette a robotpilóta nyereséget e könyv,Tudtam, hogy az igazi,Ön támogatására,módszer a tanítás,forrásokat messze meghaladta elvárás. Köszönöm, hogy Őszinte Guide,,,,vagyok útban, hogy egy csomó pénzt köszönhetően dolgokat tanultam meg.
    Köszönjük,

  20. Milena mondja:

    köszi a letöltés. Ön kedvenc guru. én még mindig próbálják kitalálni, melyik a dolgokat u eladni a legjobb nekem, én egy teljes újszülött, csak bámult, És nincs pénz a beruházásra, és én vagyok a sietség, hogy a pénz a lehető leggyorsabban. Nem érdekel, ha kell dolgoznom 50 óra egy héten az elején, de azt akarom, hogy szinte robotpilóta, amikor megállapította. Amit mi keresek, és nem tudom, melyik a tervek a legjobb az, amire szükségem van. Zavarban vagyok. Van valaki, hogy azt sugallják, hogy melyiket kapok?

  21. Sylvie mondja:

    Óvatosnak Evan, Lehet, hogy volt és van sok életet, Talán az örökkévalóságot; Bouddhism azt mondja,, Szcientológia. A többit gratulálok neked.

  22. György mondja:

    szép blog Ewen nem tudtam, hogy egy zenész is. a jó látni, hogy van,s több, hogy akkor majd a termékek és programok, amelyek a olyan híres,
    Van egy blog magam http;//gpkendall.com/blog és a Blog segített megérteni valamit nem értettem . nem csak a blogolás, de kb szemléletet és a kapcsolatok.
    Köszönet Ewen
    György

  23. Teresa mondja:

    Szia, Anyajuh
    Köszönjük, hogy megosztotta gondolatait az élet , Nagy blogok. Mint sok más ember vagyok, küzd a túlélésért ebben Internet Marketing, Vettem oly sok program;Nekem van a probléma, hogy ezek végrehajtásához.
    Bárcsak az emberek, akik eladni a programok megvalósításának elősegítése segít a technikai dolgokat.
    Tartsa az Ön jó munkát Bárcsak tudtam volna venni a programok úgy tűnik, hogy hasznos

  24. Paid2Surf mondja:

    Hi Ewen, Emlékszem, jött a Sydney tavaly év végén egy internetes marketing szeminárium. Miután a hétvégi kirándulás kijöttem vajon miért internetes marketingszakemberek, mint te, és a többiek ne kínálnak bemutató osztályok, ahol ül a diákok le 2 hétig (inclusive Ön csomagok) egy osztályteremben, és azt mutatják, mindegyikük hogyan kell ezt csinálni úgynevezett üzleti, ami az emberek milliói????? Ami im érintett ezek a programok minden hype, srácok pusztán pénzt le a programot értékesítés inkább az, hogy a termékek. Mutatni az embereknek, hogy tudnak pénzt, ha kap értékesítés útján bizonyítási saját paypal számlák. Nem a tiéd! Miért az emberek akarnak 20-30 Videók tanulni, majd próbálja meg pénzt, ha annak nem fog megtörténni? Adatbázisok pénzt! I do SEO és megérteni, milyen nehéz ez, hogy rangsorolt ​​online. Adatbázis nélkül meg fogja tenni a banán!

  25. Emrick mondja:

    Ez az egyik kedvenc mondatok írtál. Ápolja, amit ki kell, és élni célját és szenvedély. Ez sokkal fontosabb, mint bármi. Van, hogy ápolja, amink van; Olyan sok, hogy semmi jót nyújtott! Is: élni célját és szenvedély; ez is fontos; Túl sok élő anélkül igaz prupose indíték és szenvedély nélkül.
    Tartsa jön, Ewen!
    Te vagy a legjobb!
    vigyáz!

  26. Ewen mondja:

    Csak azt akarom mondani Köszönöm a megjegyzéseket és jegyzetek, Boldog vagyok, hogy a blog, ami számít, és vagyok hálás sokan rezonálnak, hogy.

    Ewen

  27. Susan Richards mondja:

    Ön egy zseniális zenész Ewen! Fantasztikus! Te énekelni csodálatos! Nagyon bátor!
    Thanks for sharing.
    Sokkal csodálatát és elismerését.

Hagy egy Válaszol

© Copyright 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Minden jog fenntartva világszerte. Egy osztály Internet Marketer Pte Ltd.
Visszaadja Policy | Feltételek és felhasználási feltételek