Returnerer Regler

Du vil absolutt elske våre produkter og tjenester.

Men, du er fullt beskyttet av en 100% pengene-tilbake returrett.

Slik fungerer det…

Hvis for noe grunn du er misfornøyd når som helst i løpet av første 30 dager etter kjøpet, bare returnere alle produktene vi sendt til deg, slette all digital video, audio, og tekstfiler du har fått fra oss, og be om en full refusjon. Du får pengene tilbake. Det er en fast løfte og engasjement.

Hvis for noe grunn du er misfornøyd 31 eller flere dager etter innkjøp ved hjelp av en multi-betalings (som for eksempel månedlig eller 3-lønn), bare returnere alle produktene vi sendt til deg, slette all digital video, audio, og tekstfiler du har fått fra oss, og be om tilbakebetaling av noen del av kjøpesummen du har betalt i det siste 30 dager. Vi vil refundere den delen av kjøpesummen.

For å få en full eller delvis refusjon under denne politikken, fysiske produkter bør sendes på din bekostning til adressen nedenfor, må inneholde kjøpsinformasjon (for eksempel en kopi av kvitteringen) slik at vi kan gjøre en tilbakebetaling, og produktene skal være i salgbar tilstand (Dvs.. vi kunne videreselge dem fordi de er i god stand). Returnerte fysiske produkter er gjenstand for en re-strømpe gebyr tilsvarende 0% av kjøpesummen.

E-posttilbakebetalingen forespørsler om å støtte[ved]passive.com. Vennligst inkludere ordene "Refusjon Request" i emnefeltet på e-post.

Send dine skriftlige refusjon forespørsler per post til:

Internet Markedsfører Pte Ltd
175En Bencoolen Street, #07-02
Singapore 189650

Å tjene deg og andre kunder bedre i fremtiden, vi ber om (men ikke krever) at du forteller oss hvorfor du ønsker en tilbakebetaling. Vi ønsker fornøyde kunder.

Husk at å be om refusjon, men fortsetter å bruke produkter som er kjøpt fra oss er det samme som å stjele, og kan også bryte gjeldende immaterielle rettigheter loven.

Dette Returrett ble sist oppdatert 28-01-2015.

Copyright © Law Office of Michael E. Young PLLC, og lisensiert for bruk av eieren av denne nettsiden på InternetMillionaires.com. All Rights Reserved. Ingen del av dette dokumentet kan kopieres eller brukes av andre enn rettighetshaver uten skriftlig tillatelse fra eieren av opphavsretten.

Dele

Kommentarer er stengt.

© Copyright 2024 Ewen Chia, InternetMillionaires.com - Alle rettigheter reservert. En avdeling av Internet Markedsfører Pte Ltd.
Returnerer Regler | Vilkår og betingelser for bruk